Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Gaziantep Futbol Kulübü Beşiktaş Maçına Hazır

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, Süper Lig'in 10. haftasında karşılaşacakları Beşiktaş maçına hazır olduklarını ve İstanbul'a puan almak için gideceklerini söyledi.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 20:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Gaziantep Futbol Kulübü Beşiktaş Maçına Hazır

Gaziantep Futbol Kulübü Beşiktaş Maçına Hazır

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, Süper Lig'in 10. haftasında karşılaşacakları Beşiktaş maçına hazır olduklarını ve İstanbul'a puan almak için gideceklerini söyledi. Sumudica, "Biz oraya kurban olarak gitmeyeceğiz. Biz orada savaşacağız, mücadele edeceğiz. Puan kazanmak için gideceğiz. Şansımız da var" dedi.

Gaziantep FK, ligin 10. haftasında karşılaşacakları Beşiktaş maçı hazırlıklarını tesislerde sürdürdü. Teknik direktör Sumudica, takımın sıfır puanla aldığı başarıyı büyük çabalarla elde ettiklerini ve puan almaya başladıklarını söyledi.

Türk futbolunda güzel başarılar elde edildiğini belirten Sumudica, Türk takımlarının Avrupa kupalarında iyi performans sergilediğini ve Türk futbolu adına güzel şeyler olduğunu söyledi. Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye de başarılar dileyen Sumudica, İstanbul'a gezmeye değil puan almaya gittiklerini vurguladı.

Sumudica, Beşiktaş maçıyla ilgili olarak "Biz oraya kurban olarak gitmeyeceğiz. Biz orada savaşacağız, mücadele edeceğiz. Puan kazanmak için gideceğiz. Şansımız da var" şeklinde konuştu.

İstanbul'a gezmeye gitmediklerini ve gezmek isteseler Gaziantep'te birçok güzellik olduğunu belirten Sumudica, futbolcularının bu bilinçte olmaları gerektiğini söyledi.