Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Trabzonspor Maçını Değerlendirdi

Gaziantep FK, Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldığı maçı değerlendiren başkan Memik Yılmaz, takım olma yoluna girdiklerini vurguladı.

Yayın Tarihi: 23.09.2024 23:44
Güncelleme Tarihi: 23.09.2024 23:44

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Trabzonspor Maçını Değerlendirdi

Gaziantep FK-Trabzonspor Maçının Ardından

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü, Trabzonspor ile oynadığı maçta 0-0'lık sonuç elde etti. Maç sonrası Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, karşılaşmayı değerlendirdi.

Başkan Yılmaz'dan Açıklamalar

Memik Yılmaz, stat çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada maçın genelinden memnun olduğunu belirtti.

Yılmaz, "Trabzonspor'un büyük bir camia olduğunu biliyoruz. Güzel bir atmosferde geçen bir maç oldu, kazasız belasız. İlk olarak, oyuncularımı, teknik ekibimizi ve Gazi şehrin gerçek destekçilerini kutluyorum. Aslında bizim için lig bu maçla başlamış oldu. Geçen sezondan 15 oyuncu ile yollarımızı ayırdık ve şimdi tamamen yeni bir kadro oluşturduk. 17 yeni transfer ile Anadolu kulübü olarak yola çıktık ve takım olma sürecindeyiz," dedi.

Takım Olma Vurgusu

Takım olmanın futbol açısından önemine değinen Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: "Bu maç, takım olma yolunda önemli bir adım attığımızı gösteriyor. Oyuncuları, teknik ekibi ve destekleyen taraftarlarımızı canıgönülden kutluyorum. Elbette 3 puan almak isterdik; ancak futbolda önemli olan, yenemiyorsan yenilmemektir. Trabzonspor'u da tebrik ediyorum."

Hakem konusuna değinmek istemediğini, fakat gelecekte hakemlerin de gerekli adil kararları vereceğine inandığını belirtti. "Maç genelinde iyi mücadele ettiğimize inanıyorum ve gelecekte şehrimize layık bir şekilde temsil etmeye devam edeceğiz," şeklinde konuştu.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftası Gaziantep FK ile Trabzonspor Gaziantep Büyükşehir Stadında...

Trendyol Süper Lig'in 6. haftası Gaziantep FK ile Trabzonspor Gaziantep Büyükşehir Stadında karşılaştı. Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.