
Gaziantep Emniyet ve Jandarma Filolarına Yeni Katkı
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, filosuna 50 yeni motosiklet ekledi. Motosikletlerin hizmete alınması dolayısıyla Vali Kemal Çeber, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda özel bir tören düzenledi. Törende, ayrıca polis teşkilatının 180. yılı kutlandı.
Yatırımlar ve Güvenlik Önlemleri
Çeber, kentte eğitim, sağlık ve spor gibi çeşitli alanlarda yatırımların sürdüğünü belirtirken, bayram tatili süresince emniyet ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği uygulamalarda toplamda 326 bin kişi ve 177 bin araç sorgulandığını aktardı. Trafik güvenliğini ihlal eden 18 bin 474 araca toplamda 22 milyon lira ceza kesildi ve 1076 aranan kişi yakalandı.
Motosiklet Ekipleri Artıyor
Vali Çeber, mevcut 97 motosiklet ekibine 42'si emniyet ve 8'i jandarma olmak üzere 50 yeni motosiklet ilave edildiğini açıkladı. Törenin ardından, polis ve jandarma ekipleri bir konvoy oluşturarak şehri dolaştı.
Katılımcılar ve Tören Detayları
Konuya ilişkin konvoya, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da motosikletleriyle katıldı. Bu etkinlik, Gaziantep'teki güvenlik gücünün artırılması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının filosuna 50 motosiklet katıldı.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının filosuna 50 motosiklet katıldı.