Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Gayrimenkul Fiyatlarındaki Artış ve Milli Emlak'tan Yeni Satılık Konut İlanları

Son birkaç yıldır gayrimenkul fiyatları arka arkaya zamlar alarak rekor seviyelere yükseldi. Bu durum tüketicilerin uygun fiyatlı taşınmaz arayışlarını hızlandırdı. Milli Emlak, resmi internet sitesi üzerinden yeni satılık konut ilanları yayınladı.

Yayın Tarihi: 04.07.2023 08:16
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Gayrimenkul Fiyatlarındaki Artış ve Milli Emlak'tan Yeni Satılık Konut İlanları

Gayrimenkul Fiyatlarındaki Artış

Son birkaç yıldır çok çeşitli faktörlerin etkileri ile arka arkaya zamlar alarak rekor seviyelere yükselen gayrimenkul fiyatları, özellikle büyükşehirlerde tarihi seviyelere ulaştı.

Gerek piyasalarda yaşanan olumsuz gelişmelere gerek ise de olumsuzlukları kendi lehlerine çevirmek isteyen bazı fırsatçıların girişimleri nedeni ile önlerinden dahi geçilemeyecek fiyatlara erişen taşınmazlar, yeni dönemde kendine ait bir malı olmasını hedefleyen tüketicileri büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Emlak sektöründe gözlenen fiyat artışları ülkenin gündeminden düşmezken vatandaşların uygun fiyatlı taşınmaz arayışları da hız kazandı.

Milli Emlak'tan Yeni Satılık Konut İlanları

Bu kapsamda sevindiren haber Milli Emlak’tan geldi. Hazine’ye ait taşınmazların yönetimlerinden sorumlu olan Milli Emlak, resmi internet sitesi üzerinden yeni satılık konut ilanları yayınladığını bildirdi.