Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Garanti BBVA'dan Akaryakıt ve Elektrik Faturası İade Kampanyaları

Garanti BBVA tarafından başlatılan akaryakıt ve elektrik faturası iade kampanyaları ile vatandaşlar hem akaryakıt harcamalarında hem de elektrik faturalarında iade fırsatı yakalıyor. Kampanyalara katılım için belirli şartlar bulunmaktadır.

Yayın Tarihi: 06.08.2023 23:22
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Garanti BBVA'dan Akaryakıt ve Elektrik Faturası İade Kampanyaları

Akaryakıt harcamalarına 400 TL iade kampanyası başlatıldı!

O tarihe kadar tüm istasyonlarda geçerli Garanti Bankası tarafından sunulan yeni kampanya ile birlikte akaryakıt harcamalarına özel 400 TL iade fırsatı duyuruldu. Kampanyaya nasıl katılım sağlanıyor? Akaryakıt fiyatlarının son dönemde çok yüksek seviyeye çıkartılması vatandaşların ulaşım giderlerinin artmasına neden oldu. Bankalar bu artan ihtiyaçlara karşılık yeni kampanyalarını duyurmaya başlayarak vatandaşların uygun fiyatlardan akaryakıt harcaması yapabilmesini sağlıyor.Garanti Bankası bugün itibariyle duyurduğu yeni kampanyasında vatandaşlara toplamda 400 TL iade fırsatı sunuyor. Akaryakıt harcamalarında geçerli olan bu iade fırsatı vatandaşların akaryakıt harcamalarında büyük bir fırsat yaratmakta.

Garanti BBVA duyurdu! Elektrik faturasında 400 TL iade yapılacak

Garanti BBVA harcadıkça kazan kampanyasında son günler kaldı. Hemen katılım sağlayın ve elektrik faturası ödemelerinde 400 TL iade kazanın. Garanti BBVA internet sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre ELEKTRIK kodu ile Mobil üzerinden banka müşterisi olanlara otomatik fatura talimatı ile elektrik faturası ödemelerinde 400 TL'ye varan iade yapılacak. Manuel ödemelerde ise yarısı 250 TL'ye kadar iade yapılacaktır.Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan dolayı vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip etmeye başladı.

GARANTİ BBVA 400 TL İADE YAPACAK

Garanti BBVA internet sitesi üzerinden yapılan elektrik faturası ödemelerinde 400 TL'ye varan para iadesi yapacağını duyurdu. Buna göre ELEKTRIK kodu ile Mobil üzerinden müşteri olan herkese otomatik fatura talimatı ile elektrik faturası ödemelerinde 400 TL'ye varan iade yapılacaktır.Manuel ödemelerde ise 250 TL'ye varan iade yapılacaktır. Bu kampanyadan yararlanmak için banka müşterisi olmanız gerekiyor.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Garanti BBVA tarafından sunulan kampanaya göre kampanyaya katılım sağlanırken ELEKTRIK promosyon kodunun Garanti BBVA Mobil’deki Profil ve Ayarlar adımında yer alan Promosyon Kodu Paylaş/Gir alanından ilgili kampanya seçilerek girilmesi gerekmektedir.Kampanya koşulunu sağlayan tüm banka müşterileri, ilk elektrik faturasını manuel ödedikleri takdirde maksimum 250 TL koşulu ile fatura tutarının %50’sini, otomatik ödeme talimatı verdikleri takdirde maksimum 400 TL koşulu ile fatura tutarının tamamını vadesiz TL hesaplarına ya da Garanti BBVA kredi kartlarına ödül olarak iade almaya hak kazanacaklardır.