Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Garanti BBVA Emekli ve Maaşlı Müşterilerine Özel Kampanyalar

Garanti BBVA, emekli ve maaşlı müşterilerine özel kampanyalar düzenliyor. Banka, vadeli mevduat hesaplarından kredi çekimlerine kadar çeşitli avantajlar sunuyor. Ayrıca, sigorta ayrıcalıkları da sağlayan Garanti BBVA, müşterilerine özel teklifler sunuyor.

Yayın Tarihi: 12.10.2023 13:57
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Garanti BBVA Emekli ve Maaşlı Müşterilerine Özel Kampanyalar

Garanti BBVA’dan Ekim Ayı Kampanyaları

Garanti BBVA, emekli ve maaşlı banka müşterilerine özel pek çok avantaj sunmaya başlayacağını duyurdu. Banka müşterilerine vadeli mevduat hesaplarından kredi çekimlerine kadar çeşitli avantajlar hazırlamış olan Garanti BBVA, avantajların tamamına ilişkin ayrıntılı bilgi verdi.

Garanti BBVA’dan Peş Peşe Kampanyalar

Garanti BBVA, vadeli hesap açılışında özel mevduat faizi fırsatını bu ay emekli ve maaşını bankasından alan müşterilerine sunacak. Ayrıca, yeni Bonus kredi kartı alımına da avantaj sağlayacak. Kredi kartı ile yapılacak harcamalara özel Bonus veren Garanti BBVA, çekilecek kredilerde de avantajlı kredi faiz oranı vereceğini belirtti.

Garanti BBVA’dan Sigorta Ayrıcalıkları

Garanti BBVA, kampanyaya konu müşterilere sigorta ayrıcalıkları da tanıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi'nde ek katkı payı ödemesi ve kadınlara özel sağlıklı kadınlar hayat sigortası hediyesi sağlayan Garanti BBVA, elementer sigorta ürünlerinde avantajlı teklifler sunuyor. Ayrıca, konut ve ferdi kaza sigortası için de çeşitli indirim ve Bonus hediyesi sağlıyor.