Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Garanti BBVA Bankasından Hem Kredi Hem Taksitli Avans!

Garanti BBVA bankası yeni kampanyası ile tüm vatandaşları oldukça mutlu edecek. Yeni müşterilere özel bankaların kampanyaları hız kesmeden devam ederken Garanti BBVA bankası hem kredi hem taksitli avans fırsatı sunarken tek faiz oranı verdi.

Yayın Tarihi: 13.10.2023 11:56
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Garanti BBVA Bankasından Hem Kredi Hem Taksitli Avans!

Garanti BBVA bankasından hem kredi hem taksitli avans! İkisi bir arada fırsatın faizi ise…

Garanti BBVA bankası yeni kampanyası ile tüm vatandaşları oldukça mutlu edecek. Yeni müşterilere özel bankaların kampanyaları hız kesmeden devam ederken Garanti BBVA bankası hem kredi hem taksitli avans fırsatı sunarken tek faiz oranı verdi. Bankaların kampanyaları arasında ne cazip fırsatları ve teklifleri sunan Garanti BBVA bankası yeni kampanyası ile tüm yeni müşterilerine çok güzel bir teklif sundu. Garanti BBVA bankası çok cazip fırsatlarla hem kredi hem de nakit avans fırsatı ile yeni müşterisi olmak isteyenlerin ihtiyaçlarına özel kampanyası ile büyük ilgi görüyor. İşte tüm detaylar…

Hem kredi hem nakit avans!

Garanti BBVA bankası 17 Ekim tarihine kadar müşterisi olan vatandaşlara özel yeni kredi kampanyasını duyururken faiz oranı ile büyük rağbet gördü. Garanti Bankası 17 Ekim tarihine kadar müşterisi olan vatandaşlara ihtiyaçlarına özel hem %0,99 faiz oranı ile 10 bin TL’lik kredi bununla beraber yine 10 bin TL’ye kadarda sıfır faizli nakit avans fırsatı sunacağını belirtti. Garanti BBVA bankası resmi sitesi üzerinden yayımladığı kredisinde kampanya koşullarını açıkladı.

Kampanya şartları

0,99% faizli kredi kampanyasından 15 Eylül – 17 Ekim tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterilerimiz faydalanabilir.

Düşük faizli kredi kampanyasına katılanlar, Mobil’den Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve kampanyalı krediye başvuru yapıp kullanabilir.

Herhangi bir sebeple müşteri olma sürecinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz.

Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak kredi başvuruları için geçerlidir. Şubelerimizde geçerli değildir. Herhangi bir sebeple müşteri olma ve kredi başvuru süreçlerinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz.

Kredi başvurunuzu Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’teki Başvurular> Kredi > İhtiyaç Kredisi adımları üzerinden azami 10.000 TL ve 12 ay vade olarak seçerek kampanyalı krediye başvurabilirsiniz.

Söz konusu kredi talepleri bankamız tarafından değerlendirilerek olumlu bulunması halinde karşılanacaktır.