Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Garanti Bankası'ndan 3 Milyon TL'lik Konut Kredisi Detayları

Garanti Bankası, ev alma hayallerini gerçekleştirecek bir fırsat sunuyor. 3 milyon TL'lik konut kredisi detayları haberimizde...

Yayın Tarihi: 03.07.2023 13:22
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Garanti Bankası'ndan 3 Milyon TL'lik Konut Kredisi Detayları

Garanti Bankası'ndan 3 Milyon TL'lik Konut Kredisi! İşte Detaylar

Garanti Bankası, ev alma hayallerini gerçekleştirecek bir fırsat sundu. 3 milyon TL'lik kredi vereceğini duyuran Garanti, ev sahibi olmak isteyenlere bir şans sundu. Bu krediden yararlanmak için sadece bu belgeleri hazırlamak yeterli olacak!

Gayrimenkul piyasasındaki yükselen ev fiyatları, ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini olumsuz etkiliyor. Garanti BBVA, bu hayali gerçekleştirmek için özel çözümler sunmaya devam ediyor. Güçlü bir mortgage hesaplayıcısı ve esnek mortgage çözümleri ile ev sahibi olma hayallerini gerçekleştiriyor. Ev alma hayaliniz varsa Garanti BBVA'nın sunduğu kredi fırsatlarını haberimizden öğrenebilirsiniz...

Nasıl Başvuru Yapılır?

Garanti BBVA, konut kredisi için kişiye özel çözümler sunan bir bankadır. En uygun krediyi seçmek için birçok seçenek sunarak kapsamlı bilgiler vermektedir. Ayrıca bu konut kredisinden başvuruları 444 38 46 numarasından iletmek de mümkündür. Başvuruyu yüz yüze yapmak isteyenler ise Garanti şubelerine gidebilecekler. Garanti BBVA, hem online hem de yüz yüze başvuru süreçlerinde özel olarak rehberlik ederek özelleştirilmiş hizmet sunmaktadır.

Garanti BBVA internet sitesindeki Mortgage Hesaplayıcı ile kredi planlama sürecinizi basitçe görebilirsiniz. Bu araç sayesinde ödeme sürecinizi kolaylaştırabilir ve kredi koşullarının detaylarını öğrenebilirsiniz. Böylece sunulan konut kredisini alıp almama konusunda daha doğru bir karar verebilirsiniz.