Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaraylılar Derneği'nin Gecesinde Ünlüler Geçidi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, eski teknik direktör Fatih Terim ve diğer ünlülerin katıldığı bir gece düzenlendi. Geceye katılanlar arasında Türkiye Milli Basketbol Takımı ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray’ın eski oyuncuları Selçuk İnan ve Ümit Karan da vardı. Gece, Galatasaray'ın başarıları ve gelecek planları üzerine konuşmalarla doluydu.

Yayın Tarihi: 08.07.2023 01:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaraylılar Derneği'nin Gecesinde Ünlüler Geçidi

Göltürkübükü Mahallesi’ndeki bir otelde düzenlenen geceye Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, eski teknik direktör Fatih Terim, Türkiye Milli Basketbol Takımı ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray’ın eski oyuncuları Selçuk İnan, Ümit Karan ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Özbek, konuşmasında, 'Galatasaray çıtayı çok yüksek tuttu, sürpriz isim her zaman var. Bu sene de çok iyi bir takım kurma peşindeyiz.' dedi. Ayrıca, genç oyuncu Arda Güler hakkında, 'İnşallah gittiği kulüpte de başarılı olacağına inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum inşallah yüzümüzü ak çıkarır.' ifadelerini kullandı.

Ergin Ataman: Basketbolda Anadolu Efes, Futbolda Galatasaraylıyım

Ergin Ataman, 'Basketbolda Anadolu Efes’teyim ama futbolda Galatasaraylı olduğumu herkes biliyor.' dedi. Ayrıca, Türkiye Milli Basketbol Takımı'nın Ağustos ayında olimpiyat elemelerine katılacağını ve en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını belirtti.

Selçuk İnan: Arda Güler Bizi Temsil Edecek

Selçuk İnan, Arda Güler hakkında, 'Arda’nın bizi güzel bir şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Ona da buradan başarılar diliyorum, Allah yolunu açık etsin inşallah.' ifadelerini kullandı.

TV 8 ve Hull City'nin patronu olan Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe'yi desteklediği bilinmektedir.