Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'ın Yıldız Futbolcusu Mauro Icardi, Selin Karakaya İçin Forma İmzaladı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, 6 Şubat depreminde İsias Otel enkazında hayatını kaybeden Selin Karakaya için forma imzaladı. Yıldız futbolcu 'Çok üzgünüm Selin, seni seviyorum' notunu düştü.

Yayın Tarihi: 03.09.2023 20:08
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'ın Yıldız Futbolcusu Mauro Icardi, Selin Karakaya İçin Forma İmzaladı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, 6 Şubat depreminde İsias Otel enkazında hayatını kaybeden Selin Karakaya için forma imzaladı.

Yıldız futbolcu 'Çok üzgünüm Selin, seni seviyorum' notunu düştü.

MustafaBarisDurak Medya'da yer alan habere göre Galatasaray'ın golcü yıldız futbolcusu Mauro Icardi 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden taraftarı için forma imzaladı. Depremde hayatını kaybeden Selin Karakaya için formasını imzalayan ünlü futbolcunun çok duygulandığı öğrenildi.

Selin'in babası Enver Karakaya, formayı paylaşarak, 'Bu formayı nasıl bir titizlikle saklayacağını, ne kadar sevineceğini ve yüzündeki gülümsemeyi sadece hayal edebiliyorum.' ifadelerini kullandı. Baba Enver Karakaya’nın paylaşımı şöyle: 'Icardi senin için forma imzalamış babam, 'Çok üzgünüm Selin, seni seviyorum' yazmış üzerine. Bu formayı nasıl bir titizlikle saklayacağını, ne kadar sevineceğini ve yüzündeki gülümsemeyi sadece hayal edebiliyorum...'