Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'ın yeni transferleri Wilfried Zaha ve Kerem Demirbay ilk kez sahaya çıktı

Galatasaray'ın son şampiyonu Galatasaray, sezonun ilk haftasında deplasmanda Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı. Yeni transferler Wilfried Zaha ve Kerem Demirbay ilk kez sahaya çıktı. Galatasaray'ın yedek kulübesindeki futbolcuların toplam değeri 89.9 milyon euro oldu.

Yayın Tarihi: 13.08.2023 12:13
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'ın yeni transferleri Wilfried Zaha ve Kerem Demirbay ilk kez sahaya çıktı

Galatasaray'ın yeni transferleri Wilfried Zaha ve Kerem Demirbay ilk kez sahaya çıktı

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, sezonun ilk haftasında deplasmanda Kayserispor ile 0-0 berabere kalırken Sarı-Kırmızılılar'ın yeni transferlerinden Wilfried Zaha ve Kerem Demirbay ilk kez Galatasaray formasıyla sahaya çıktılar. 70. dakikada Sergio Oliveira ve Dries Mertens kenara gelirlerken Kerem Demirbay ve Wilfried Zaha oyuna dahil oldular. Mücadelenin 75. dakikasında Wilfried Zaha, takımının hücum yaptığı sol taç çizgisinde Gökhan Sazdağı'nın müdahalesi ile yerde kaldı. İlk anda avantaja bırakılan pozisyon sonrası yerden kalktığında rakibine sözlü olarak tepki gösteren Zaha, rakibinin reaksiyonuyla daha da sinirlendi. Gökhan Sazdağı, Zaha'nın sözlü tepkisinin ardından Fildişi Sahilli oyuncuyu kolundan tutmaya çalıştı. Sonrasında ise Zaha, rakibini iterek tepki gösterdi. Daha sonra Halil Umut Meler, avantaj pozisyonunun kaybolmasının ve tartışmanın sona erdirilmesinin ardından iki oyuncuyu yanına çağırdı. Oyuncular arasındaki diyalog sürse de Halil Umut Meler, iki ismi de net bir şekilde uyardı. O bölgeden ayrılırken devam eden diyaloga rağmen sakinlik sağlandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor maçında birçok yıldızını yedek kulübesine çekti.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor maçında birçok yıldızını yedek kulübesine çekti. Icardi, Zaha'nın da ilk 11'de başlamadığı maçta sarı kırmızılı takımın yedeklerinin toplam değeri 90 milyon Euro'yu buldu. Galatasaray bu sezon dünya yıldızlarından kurulu kadrosuyla büyük sükse yaparken, bunların çoğunluğu Süper Lig'in ilk haftasındaki Kayserispor maçının 11'inde yer almadı ve kulübede kaldı. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, farklı bir 11 çıkardı. Tecrübeli çalıştırıcı, elinde Angelino gibi orijinal bir sol bek bulunmasına rağmen, sağ bek Dubois'i savunmanın solunda görevlendirdi. Kazımcan Karataş'ı ise 21 kişilik maç kadrosuna da almadı. Galatasaray'ın yedek kulübesindeki futbolcuların değeri ise, Süper Lig'deki birçok kulüpten daha pahalı olduğu görüldü. İlk 11'de yer bulamayan futbolcuların toplam değerinin 89.9 milyon euro olduğu görüldü. Icardi, Zaha, Kerem Demirbay gibi isimler henüz tam hazır görünmezken, sakatlıktan yeni kurtulan Torreira da maç eksiği nedeniyle kulübede maça başladı. Buruk, forvette ise Halil Dervişoğlu yerine Bakambu'yu tercih etti. Sarı-kırmızılıların teknik patronu, daha sonra Icardi, Angelino, Zaha, Kerem Demirbay ve Halil Dervişoğlu'nu sahaya sürdü. İşte Galatasaray'ın yedek kulübesindeki futbolcular ve piyasa değerleri... Wilfried Zaha (22 milyon Euro), Mauro Icardi (19 milyon Euro), Lucas Torreira (15 milyon Euro), Angelino (12 milyon Euro), Yunus Akgün (7 milyon Euro), Kerem Demirbay (6 milyon Euro), Kaan Ayhan (3.7 milyon Euro), Günay Güvenç (2 milyon Euro), Halil Dervişoğlu (2 milyon Euro), Emin Bayram (1.2 milyon Euro)