Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'ın Transfer Hareketliliği: Sanchez ve Ndombele Beklentileri Karşılayamadı

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde yaptığı önemli transferlerden Davinson Sanchez'in mükemmele yakın performansı takımı mest ederken, Tanguy Ndombele'nin beklenen katkıyı sağlayamaması nedeniyle devre arasında yolların ayrılma ihtimali bulunuyor.

Yayın Tarihi: 28.10.2023 09:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'ın Transfer Hareketliliği: Sanchez ve Ndombele Beklentileri Karşılayamadı

Yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçiren son şampiyon Galatasaray, bir hayli önemli isimleri kadrosuna kattı.

Arjantinli süperstar Mauro Icardi'nin bonservisini alan Cimbom; dünya yıldızlarını ikna edip taraftarını mest ederken imzaları art arda attırırken bir isimden beklenen katkı henüz alınamadı. Büyük umutlarla gelen yıldız oyuncu ile yolların devre arasında ayrılabileceği öğrenildi.

DÜNYA DEVİ PEŞİNDE! Abdülkerim Bardakcı'ya hayran kaldılar 29 MİLYON EURO'LUK ÖDEME

Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda boy gösterecek Cimbom, transfer ettiği 14 isim için yaklaşık 29 milyon Euro ödeme yaptı. Sarı Kırmızılılar; Kaan Ayhan'ın satın alma opsiyonunu kullanırken, Kerem Demirbay, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu, Siraçhan Nas, Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Tete, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez'i kadrosuna katmayı başardı.

SON GÜN NDOMBELE VE SANCHEZ HAMLESİ

Son anlarda Tottenham'dan Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez'e Sarı Kırmızılı formayı giydiren Galatasaray'lı kurmaylar, Icardi'nin ardından en yüksek bonservisi Sanchez için ödedi ve kasadan 9.5 milyon Euro çıktı.

MÜKEMMELE YAKIN PERFORMANS...

Galatasaray bu sezonun belki de en sessiz ama en flaş transferlerinden birini Davinson Sanchez’i alarak yaptı. İngiliz kulübü Tottenham’dan 9.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen 27 yaşındaki savunmacı, Sarı-Kırmızılı formayı giydiği ilk maçtan itibaren mükemmele yakın bir grafik ortaya koyuyor.

KRİTİK ANLARDA SAHNEDE!

Savunmadaki üstün performansına ek olarak, Şampiyonlar Ligi’ndeki Manchester United deplasmanında 2 asist yapan ve haftanın 11’ine girmeyi başaran tecrübeli stoper, Antalyaspor deplasmanında attığı golle de galibiyete kritik bir katkıda bulundu.

NDOMBELE YOKLARI OYNUYOR

Nelsson'u kulübeye mahkum eden Kolombiyalı, Beşiktaş derbisi ve Bayern Münih maçında da 90 dakika sahada kaldı. Sanchez’in Galatasaray’daki performansı taraftarı mest ederken Tottenham'dan gelen bir diğer isim olan Ndombele adeta yokları oynuyor.

DEVRE ARASI YOLLAR AYRILABİLİR

Devre arasına kadar fizik ve kondisyonunu toparlamazsa, Ndombele ile yolların ayrılma ihtimali bulunuyor. Galatasaray bu bölgeye yeniden bir transfer çalışması başlatmış durumda.