Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'ın Eski Yıldızı Dünya Devinde Hayal Kırıklığı Yarattı

Galatasaray'ın eski yıldızı, yeni takımında hayal kırıklığı yarattı. Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao, Sevilla'da forma şansı bulamadı ve piyasa değeri düştü.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 14:45
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'ın Eski Yıldızı Dünya Devinde Hayal Kırıklığı Yarattı

Galatasaray'ın eski yıldızı, yeni takımında büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Dünya devine transfer olan sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızı, bir dakika bile forma şansı bulamadı. Bu sezon Okan Buruk yönetiminde başarılı sonuçlara imza atan Galatasaray'da büyük bir sevinç yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızının yeni takımında gösterdiği performans Galatasaraylı taraftarlar tarafından 'onu iyi ki sattık' yorumlarına neden oldu.

Geçen sezon yaz transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılan Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao, yeni takımında büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Geçen yıl yaz transfer döneminde 13 milyon euro karşılığında İspanyol dünya devi Sevilla'ya transfer olan Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao, geçen yıl yaşadığı sakatlıktan sonra bir türlü hazır hale gelemedi. Geçen sezon İspanyol ekibinin forması altında sadece 11 maçta görev alan yıldız savunma oyuncusu bu sezon ise bir dakika dahi forma şansı bulamadı.

İspanyol ekibinde beklenen katkıyı gösteremeyen yıldız futbolcunun piyasa değerinde ise ciddi bir düşüş yaşandı.

2022 yılının ocak ayında piyasa değeri 15 milyon euro olan yıldız futbolcunun bugün piyasa değeri 6 milyon euroya kadar geriledi. İspanyol basınında AS'ın haberine göre; İspanyol ekibinin Brezilyalı savunma oyuncusu ile kış transfer sezonunda yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sevilla'nın Marcao'ya kulüp aradığı ileri sürüldü.

Sevilla, 15 milyon Euro ödeyerek Galatasaray'dan transfer ettiği Marcao'dan memnun kalmadı.

Sevilla sağlık ekibi de futbolcunun bir türlü sonu gelmeyen sakatlıklarına bir yenisinin daha eklendiğini açıkladı. HİÇ SAHALARDA GÖRÜNMEDİBu resmi sağlık raporu Sevilla'nın Cádiz maçından önce açıklandı. Ancak son 15 ay içinde herhangi bir zamana ait de olabilir. Zaten sakat olarak kulübe geldiğinden Marcao, sahalara neredeyse hiç görünmedi. Brezilyalı stoper 27 yaşında ve Sevilla'yla Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. İspanyol kulübü onu yaz aylarında kiralık olarak vermeye çalıştı. Şu an ile Ocak ayı arasında oynamazsa bir ne olacak bilinmiyor. Önümüzdeki ocak ayı boyunca Marco için tekrar takım aramaya çalışacaklar.