Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'ın Eski Yıldızı Alex Telles, Fenerbahçe'de Oynamayacağını İtiraf Etti

Galatasaray'ın eski yıldızı Alex Telles, Fenerbahçe'de oynamayacağını açıkladı. Brezilyalı sol bek, geçmişte forma giydiği takımların rakiplerinde oynamayacağını belirtti.

Yayın Tarihi: 13.07.2023 09:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'ın Eski Yıldızı Alex Telles, Fenerbahçe'de Oynamayacağını İtiraf Etti

Daha önce Galatasaray forması ile tüm dikkatleri üzerine çeken ve sarı-kırmızılı takımdan sonra Avrupa'nın dev takımlarında forma giyen yıldız futbolcu, Fenerbahçe hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürerken Galatasaray'ın eski yıldızından çarpıcı bir açıklama geldi. Aslan'ın eski oyuncusu Alex Telles, geçmişte forma giydiği takımların ezeli rakiplerinde oynamayacağını açıkladı. Brezilyalı oyuncu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Hiçbir kulübümün rakibinde oynamayacağım. Örnek vermek gerekirse ben Porto'da oynadım, Benfica'da oynamam. G.Saray'da oynadım, F.Bahçe'de oynamam.

Alex Telles Kimdir?

15 Aralık 1992 tarihinde Brezilya'da dünyaya gelen Alex Telles, kariyerine Juventude altyapısında başladı. Tecrübeli futbolcu sırasıyla Gremio, Galatasaray, Inter, Porto, Manchester United ve Sevilla formaları giydi. İtalya pasaportu da bulunan Telles, defans hattında sol bek olarak görev yapıyor. Brezilya Milli Takımı'nda da forma giyen tecrübeli isim, Sambacılar'da 12 karşılaşmaya çıktı. Alex Telles'in güncel piyasa değeri ise 7.5 milyon euro.