Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'ın Bu Sezonki Transfer Hamleleri ve Oyuncu Satışları

Galatasaray bu sezon dünya yıldızlarını kadrosuna katarak flaş transferlere imza attı. Ancak futbolcu satışından beklenen geliri elde edemeyen sarı-kırmızılı ekip, teklifleri geri çevirdi ve oyuncularını takımda tutmaya karar verdi.

Yayın Tarihi: 16.09.2023 08:48
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'ın Bu Sezonki Transfer Hamleleri ve Oyuncu Satışları

Galatasaray Bu Sezon Flaş Transferlere İmza Attı

Sarı-kırmızılı takım bu sezon birçok dünya yıldızını kadrosuna kattı. Mauro Icardi, Tanguy Ndombele, Davinson Sanchez, Hakim Ziyech ve Wilfried Zaha gibi isimler Cimbom'a güç kattı. Aslan'ın artık öncelikli hedefi Şampiyonlar Ligi.

Süper Lig Şampiyonu Galatasaray'da Oyuncu Satışı Neden Yapılmadı?

Bu sezon kadrosunu yıldızlarla donatan Galatasaray, futbolcu satışından yeterli gelir elde etmemekle eleştirilmişti. Ancak bu sarı-kırmızılı futbolculara yeterli teklifin gelmediği anlamına gelmiyor! Zira kulübe yakın kaynakların verdiği bilgilere göre Galatasaray'ın 5 yıldızına toplamda 55 milyon Euro'yu bulan teklifler geldi. Ama buna karşın sarı-kırmızılı kurmaylar bu teklifleri geri çevirdi.

Galatasaray Yönetimi Oyuncularını Takımda Tutmaya Karar Verdi

Takvim'in haberine göre; Avrupa'nın birçok kulübünden teklif olmasına rağmen Galatasaray Yönetimi Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı ve Barış Alper Yılmaz'ı takımda tutmayı tercih etti. Nelsson'a 17, Boey'a 15, Torreira'ya 10, Abdülkerim'e 8, Barış Alper'e de 5 milyon Euro'yu bulan teklifler geldi. Bu teklifleri geri çeviren Galatasaray Yönetimi'nin ilerleyen dönemde aynı tavrı gösterip göstermeyeceği merak konusu. Zira Victor Nelsson ve Sacha Boey'in değerini bulmadığı için satışlarının yapılmadığı kulübe yakın kaynaklardan tarafından ifade ediliyor. Torreira ise alternatif sıkıntısı nedeniyle takımda tutuldu ve satışına onay verilmedi.