Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'ın Arjantinli Yıldızı Mauro Icardi Hakkında İtiraf

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi hakkında Inter'in CEO'su Giuseppe Marotta'nın yaptığı itiraf gündemde. Marotta, Icardi ile Romelu Lukaku arasında kıyaslama yaparken Icardi'nin daha iyi olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 14.10.2023 22:36
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'ın Arjantinli Yıldızı Mauro Icardi Hakkında İtiraf

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Emanuel Icardi gündemden düşmek bilmiyor.

Sarı-kırmızılılarda adeta ikinci baharını yaşayan 30 yaşındaki futbolcu Aslan'ın en büyük kozu olmuş durumda. Trendyol Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan yıldız oyuncu için Inter'in CEO'sundan çarpıcı bir itiraf geldi.

İtalya Serie A'nın köklü kulüperinden Inter'in CEO'su Giuseppe Marotta, Festival dello Sports'ta bir programa konuk oldu. Moderatör tarafından kendisine yöneltilen bir soru üzerine Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Emanuel Mauro Icardi ile Romelu Lukaku arasında kıyaslama yaptı. Takımdan ayrılan Belçikalı yıldız futbolcu Romelu Lukaku'nun 'Inter'den ayrılırken yaşadıklarım hakkında konuşursam herkes şok olur' şeklindeki ifadeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. 'İstediğini söylesin' Marotta, 'İstediği zaman istediği şeyi söyleyebilir. Ancak onun net şeyler söylediğini düşünmüyorum.' şeklinde konuştu. Daha sonrasında kendisine sorulan 'Mauro Icardi mi Romelu Lukaku mu?' sorusunu cevapladı. 'Icardi daha iyiydi' Giuseppe Marotta, 'Olayların gidiş yönüne bakarsak, Icardi daha iyiydi diyebilirim' ifadelerini kullandı. 2013-2019 yılları arasında Inter forması giyen Mauro Icardi, mavi-siyahlı ekipte 217 resmi müsabakaya çıktı. Bu karşılaşmalarda 121 gol atan Arjantinli yıldız futbolcu, 29 da asist katkısı verdi. Romelu Lukaku ise 132 maçta görev yaptı ve 78 gol, 23 asist kaydetti.