Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'ın Aaron Martin hayali suya düştü

Galatasaray'ın sol bek transferi için hedeflediği Aaron Martin, Serie A'ya gidiyor. Genoa'ya transfer olan İspanyol oyuncu, Galatasaray'ın elinden kaçtı.

Yayın Tarihi: 24.06.2023 17:50
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'ın Aaron Martin hayali suya düştü

Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da transfer görüşmeleri devam ediyor. Yönetim, teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda listesindeki isimlerle temaslarını sürdürüyor. Cimbom'un gelecek yıl için transfer yapmak istediği bölgelerden birisi de sol bek. Geçen sezon bu mevkide büyük problem yaşayan Aslan, birçok farklı futbolcuyu denemişti. Galatasaray'da Emre Taşdemir, Kazımcan Karataş, Leo Dubois ve Sam Adekugbe gibi oyuncular sol bekte görev almıştı. Yeni sezonda bu mevkiye kaliteli bir transfer yapmak isteyen sarı kırmızılılara kötü haber geldi. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği yıldızın Serie A'ya gideceği öğrenildi. Konuyla ilgili flaş gelişmeyi ise İspanyol basını duyurdu. İşte ayrıntılar…

AARON MARTIN ELDEN KAÇTI! Galatasaray, 30 haziranda Mainz ile sözleşmesi bitecek olan Aaron Martin'i elinden kaçırdı. AS'ta yer alan habere göre Cimbom, 26 sol bek için ciddi adımlar atıyordu. İspanyol oyuncunun Bundesliga'da gösterdiği başarılı performans sonrası Avrupa'dan birçok takımın dikkatini çektiği vurgulandı. Ancak Martin'in transfer tercihinin Serie A olacağı ve Genoa'ya gideceği belirtildi. Geçtiğimiz sezon Serie A'ya veda eden Genoa, bir yıllık aranın ardından yeniden en üst lig vizesi almıştı. Aaron Martin ise geçen yıl Almanya'da 31 karşılaşmaya çıktı. Martin bu maçlarda 5 gol attı. Ayrıca 3 asist yaptı. Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan Martin, kariyerinde Celta Vigo ve Espanyol'da da forma giymişti.