Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'da Wilfried Zaha Transferi ve Yeni Takviyeler

Galatasaray'da Wilfried Zaha transferinin perde arkasında yaşananlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Zaha'yı ikna turunda Okan Buruk'un da etkin rol aldığı belirtildi. Son şampiyon Galatasaray'ın hedefleri arasında Şampiyonlar Ligi'ne kalmak ve Süper Lig'de başarılı olmak yer alıyor. Galatasaray, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi transferleriyle büyük yankı uyandırdı. Ayrıca, Okan Buruk'un raporu doğrultusunda 7 futbolcuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 25.07.2023 16:39
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'da Wilfried Zaha Transferi ve Yeni Takviyeler

Galatasaray'da Wilfried Zaha Transferi ve Yeni Takviyeler

Galatasaray'da Wilfried Zaha transferinin perde arkasında yaşananlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Zaha'yı ikna turunda Okan Buruk'un da etkin rol aldığı belirtildi. Fenerbahçe'nin uzun süre temaslarda bulunduğu Wilfried Zaha, Galatasaray'a transfer olmuştu. Yıldız futbolcunun Galatasaray'a gelmesinde Erden Timur başrol oynarken, teknik direktör Okan Buruk'un da Timur'la Londra'ya gittiği kaydedildi. 2-3 saatte ikna edildiği haberleri de gelen bilgiler arasında. Wilfried Zaha'nın ikna edilmesinde Avrupa planlarının etkili olduğu vurgulandı. Öte yandan Erden Timur'un Zaha'yı ikna turunda oyuncuya Icardi örneğini de verdiği öne sürüldü.

Son Şampiyon Galatasaray'ın Hedefleri

Son şampiyon Galatasaray'da gözler Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda gruplara kalmak isteyen sarı-kırmızılılar, 2. ön eleme turu ilk maçında Zalgiris Vilnius'u eleyerek 3. ön eleme turuna yükselmeyi hedefliyor. Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda da yolunu sonuna kadar sürdürmek isteyen Aslan'da transfer çalışmaları hız kazandı. Geçtiğimiz sezon yaptığı takviyelerle dünya çapında gündem olan sarı-kırmızılılar, bu yaz transfer döneminde de büyük yankı uyandıran takviyeler yapmaya devam ediyor. Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Wilfried Zaha'yı renklerine bağlayan Galatasaray, bir diğer yıldız Mauro Icardi ile de anlaştı. Eşi Wanda Nara'nın rahatsızlığı nedeniyle Arjantin'de bulunan tecrübeli golcünün önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. Zaha ve Icardi takviyeleriyle gündem olan Galatasaray'da ayrılıklar da yolda... Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda 7 futbolcuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. İşte o isimler... FREDRIK MIDSJÖ (KİRALIK) BERKAN KUTLU OLIMPIU MORUTAN ALEXANDRU CICALDAU EMRE KILINÇ YUNUS AKGÜN YUSUF DEMİR (KİRALIK)