Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'da Victor Nelsson Transferinde Flaş Gelişme

Galatasaray'da Victor Nelsson için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Stopere takviyeyi Sergio Ramos ile yapmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, bu hamlenin ardından Victor Nelsson'un transferine izin verecek.

Yayın Tarihi: 29.08.2023 15:57
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'da Victor Nelsson Transferinde Flaş Gelişme

Galatasaray'da Victor Nelsson için transferde flaş bir gelişme yaşandı

Stopere takviyeyi Sergio Ramos ile yapmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, bu hamlenin ardından Victor Nelsson'un transferine izin verecek.

Victor Nelsson, Avrupa'nın radarında

2021'in yazında Kopenhag'dan 7 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Victor Nelsson, Galatasaray'da kısa sürede başarılı performansıyla büyük beğeni topladı. Güncel piyasa değeri 18 milyon euroya kadar yükselen Danimarkalı stopere Arsenal, Sevilla, Napoli ve Tottenham gibi Avrupa'nın önemli kulüpleri talip oldu.

Sergio Ramos geliyor, o gidiyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray flaş bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Kadrosunu PSG'den ayrılan dünyaca ünlü yıldız stoper Sergio Ramos ile güçlendirmeye hazırlanan sarı-kırmızılılar Victor Nelsson için de kararını verdi. Ramos'un gelişinin ardından Danimarkalı stoperin transferine izin çıkacak.

Beklenen rakam belli oldu! Rekor kıracak...

Sarı-kırmızılıların transferine izin vereceği Victor Nelsson'un serbest kalma bedeli 25 milyon euro. Bu rakamı ödeyen Danimarkalı yıldızı kadrosuna katacak. Transferin bu rakamla gerçekleşmesi halinde Galatasaray tarihinin en pahalı oyuncu satışı olacak.

Geçtiğimiz sezonki performansı

Victor Nelsson, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 35 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3134 dakika sahada kalan 24 yaşındaki Danimarkalı stoper, 1 gol ve 1 asistle skora etki etti.

İLGİLİ HABERLER

Beşiktaş'ın gündemindeki stopere 9 milyon euro

Galatasaray'ın stoperi Victor Nelsson'un adı uzun süredir Arsenal ile anılıyordu ancak İngiliz kulübünün, Danimarkalı futbolcuyu transfer etmekten vazgeçtiği ileri sürüldü.

Arsenal'den geri adım

Arsenal, yakın zamana kadar Nelsson'u takip ediyor ve transfer için görüşmelerini sürdürüyordu. Ancak futbolcunun sözleşme şartlarını öğrenen Premier Lig kulübünün, müzakereleri ilerletmeme kararı aldığı iddia edildi.

Fesih bedeli 25 milyon euro

Danimarkalı stoperin mukavelesinde 25 milyon euroluk çıkış maddesi bulunduğu ve Galatasaray'ın bu rakamdan aşağıya inmediği vurgulandı.

Tottenham ve Nottingham da istiyor

Victor Nelsson'un son aylarda Türkiye'den ayrılmak istediği ve Arsenal'in yanı sıra Tottenham ile Nottingham Forest'ün de futbolcuyla ilgilendiği belirtildi. 2026 yılına kadar sözleşmesi var

Nelsson'un Galatasaray ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Sarı kırmızılı formayla 86 maça çıkan Danimarkalı futbolcu 2 gol atarken, 1 kez de asist yaptı.