Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'da Victor Nelsson Krizi

Galatasaray'da savunma hattında yaşanan krizde Victor Nelsson'un takımdan ayrılma isteği ve Fenerbahçe transfer iddiası gündemde.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 03:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'da Victor Nelsson Krizi

Galatasaray'da Savunma Krizi

Süper Lig'in kadro değeri açısından en iyi konumdaki takımları arasında yer alan Galatasaray, 236 milyon euroluk kadro değeri ile göz kamaştırıyor. Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı şekilde yoluna devam eden Galatasaray'da savunma hattındaki futbolcular arasında ise büyük bir kriz çıktı.

25 MİLYON EURO DEĞERİNDEKİ YILDIZ FUTBOLCU RESTİ ÇEKTİ

Sarı kırmızılı ekibin geçtiğimiz sezon en iyileri arasında yer alan Victor Nelsson, bu sene Davinson Sánchez'in kadroya katılmasının ardından kadroda kendisine istediği gibi yer bulamadı. 25 milyon euro değerindeki yıldız futbolcu, yerinde oynayan 14 milyon euro değerindeki yıldız isme kafayı taktı.

DEVRE ARASINDA KESİN TAKIMDAN AYRILIYOR

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 'Oynamazsam giderim' diyerek Okan Buruk'a resti çeken Victor Nelsson, gemileri yakmış durumda. Yıldız futbolcu devre arasında kendisine gelen tekliflerden birini değerlendirerek Galatasaray macerasına son noktayı koyacak.

Fenerbahçe İddiası

Galatasaray yönetimi yıldız futbolcuyu Avrupa takımlarına satmayı planlarken gündeme bomba gibi bir iddia düştü. Nelsson'un menajeri aracılığıyla Fenerbahçe'ye transfer olmak istediğini Sportif Direktör Mario Branco'ya ilettiği öne sürüldü. Fenerbahçe'nin bu teklife nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu.