Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'da Transfer Sezonu Bombaları Patlıyor

Galatasaray'da transfer sezonu bombaları peş peşe patlıyor. Talisca transferiyle ilgilenen Galatasaray'da sosyal medyada gecenin transfer bombaları patlıyor. Türkiye gelirse Galatasaray olacak haberleriyle birlikte yönetim harekete geçti. Erden Timur'un Parades, Neymar ve Talisca transferlerini üstlendiği biliniyor.

Yayın Tarihi: 02.07.2023 23:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'da Transfer Sezonu Bombaları Patlıyor

Galatasaray'da Tranfer Sezonu Bombaları

Galatasaray'da transfer sezonu bombaları peş peşe patlıyor. Parades, İcardi gibi yıldız isimlerin açıklanmasını bekleyen Galatasaray sporundibi.com bugün duyurduğu Neymar haberi sonrası yarın duyuracağımız ikinci haberide duyuruyoruz.

Galatasaray Talisca İle İlgileniyor

Galatasaray Talisca ile de ciddi anlamda ilgileniyor. Erden Timur Talisca transferiyle bizzat kendi ilgileneceği öğrenildi. Erden Timur'dan 2. bomba! Galatasaray'da sosyal medyada gecenin transfer bombalarını Galatasaray patlatıyor. Galatasaray bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Talisca transferini bitirmeye yakın.

Galatasaray'da Talisca Bombası

Galatasaray'da erden Timur'un Galatasaray kulübüne bu sezonki sürprizi Talisca olacak gibi duruyor! Neymar sonrası Talisca bombası! Galatasaray'da Neymar sonrası bir transferi daha sporundibi veriyor. Yarın açıklayacağımız transferi bu gece açıklıyoruz. Galatasaray bu sezon transferde 1 numaralı gündemi Talisca olacak. Galatasaray Talisca'yı transfer etmek için her yolu deneyecek.

Türkiye Gelirse Galatasaray Olacak

Geçtiğimiz sezon sonuna kadar zorlanan Talisca, Türkiye gelmeyi düşünürse Galatasaray forması giyecek. Gerek Fenerbahçe gerek Beşiktaş'ın Talisca gibi bir düşüncesi olmadığı, Talisca için Türkiye gelirse Galatasaray olacağı haberi gelir gelmez yönetim harekete geçti. Galatasaray ve Erden Timur Talisca transferi için görüşmelere başladı.

Sosyal Medyada Gecenin Transfer Bombaları

Neymar ve Talisca haberlerine dair! Sosyal medyada 1 gecede tüm Galatasaray haberlerini sizler için verdik. Galatasaray yönetimi başta Erden Timur olmak üzere Avrupa'da 5 yöneticiyle transfer çalışmalarını sürdürüyor. Erden Timur Parades, Neymar ve Talisca transferlerini üstlendiği öğrenildi. Talisca için Timur, bu sezon o formayı yıldız isme giydireceği öğrenildi. Ancak Neymar transferi haberimizde de dediğimiz gibi hayel değil, olursa kimse şaşırmasın. Talisca ve Neymar haberlerine sporundibi.com olarak sonuna kadar arkasındayız.