Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'da Transfer Hareketliliği: Ozan Tufan Gündemde

Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Okan Buruk'un isteğiyle Ozan Tufan gündeme geldi. Sarı kırmızılı ekip, yerli oyuncu takviyesi yaparak kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Ozan Tufan'ın Hull City'den transfer edilmesi planlanıyor.

Yayın Tarihi: 12.10.2023 14:25
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'da Transfer Hareketliliği: Ozan Tufan Gündemde

Büyük Hedefler İçin Transfer Çalışmaları

Bu sezon Süper Lig'de ve Avrupa'da büyük hedefleri bulunan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılar milli arada gözünü transfer çevirdi. Şu ana kadar yer aldığı tüm kulvarlarda başarılı sonuçlar alan Cimbom, ligde 8 hafta sonunda 22 puana ulaştı. Aslan 8 maçta 7 kez kazandı. Okan Buruk'un öğrencileri 1 de beraberlik elde etti. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde ise 2 maç sonunda 4 puana ulaştı. Sarı kırmızılılar Kopenhag ile berabere kalırken, deplasmanda Manchester United'ı devirdi. Cimbom, özellikle Manchester United zaferi sonrası gruptan çıkma adına büyük avantaj elde etti.

Ozan Tufan Gündemde

Galatasaray'ın flaş bir yıldız için devreye girdiği öne sürüldü. Sarı kırmızılı ekibin geçtiğimiz sezonlarda Fenerbahçe forması giyen bir futbolcuyu gündemine aldığı iddia edildi. Transfere Okan Buruk'un da çok sıcak baktığı aktarıldı. Yönetimin bu transferle birlikte iki önemli hedefi gerçekleştirmesi bekleniyor. İlki takımdaki yerli havuzunu genişletmek ve kalitesi yüksek o yıldızı kadroya dahil etmek. İkincisi de Fenerbahçe ile özdeşleşmiş o ismi transfer etmek. Galatasaray'ın, Championship takımlarının Hull City forması giyen Ozan Tufan'ı gündemine aldığı iddia edildi. Okan Buruk'un, milli futbolcunun orta saha rotasyonunda çok fayda sağlayacağını düşündüğü öne sürüldü. Yönetimin de bu talep sonrası önümüzdeki günlerde transfer için ilk adımı atacağı aktarıldı. 28 yaşındaki futbolcunun ise Türkiye'ye yeniden dönmeye sıcak baktığı belirtildi. Geçtiğimiz sezonlarda Fenerbahçe forması giyen Ozan Tufan, sarı lacivertli takımda kaptanlık yapmıştı. Hull City'de sezona müthiş bir giriş yapan Ozan Tufan, son dönemde forma şansı bulmakta zorlanmıştı. Ozan'ın bu durumdan rahatsız olduğu ve resmi teklif gelmesi durumunda Türkiye'ye dönmeyi planladığı ifade edildi.