Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'da Transfer Gelişmeleri: Icardi ve Zaniolo İçin Flaş İddialar

Trendyol Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da transfer gelişmeleri yaşanıyor. Icardi ve Zaniolo için flaş iddialar ortaya atıldı. Mauro Icardi'nin transferde büyük rol oynadığı belirtilirken, Zaniolo için ise Aston Villa ve Juventus'un teklifleri olduğu belirtildi. Ayrıca, Genç futbolcu İlhami Siraçhan'ın da Galatasaray'a transfer olduğu duyuruldu.

Yayın Tarihi: 12.08.2023 14:58
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'da Transfer Gelişmeleri: Icardi ve Zaniolo İçin Flaş İddialar

Trendyol Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor...

Önümüzdeki sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak isteyen sarı kırmızılar, transfer takviyelerine devam ediyor. 8 ve 10 numara transferi için arayışlarına devam eden Cimbom, bir yıldızın transferini daha bitirmek için düğmeye bastı. Takımın yıldızlarından olan Mauro Icardi'nin de bu transferde büyük rol oynadığı belirtildi. İşte o isim ve tüm detaylar...

ICARDI GELİNCE PAREDES BUZLARI ERİTTİ

G.Saray, Paredes için PSG ile 6 milyon Euro'ya anlaşmaya varırken oyuncuyu ikna için temaslar yeniden kuruldu. MUTLU SON YAKIN Icardi'nin gelişi ile buzların da yavaş yavaş erimeye başladığı öğrenildi.

ZANIOLO İÇİN TEKLİFLER ART ARDA

Yıldız oyuncuya ise 8 milyon Euro maaş önerdi fakat Zaniolo Rusya'da oynamak istemiyor. İngiltere Premier Lig temsilcisi Aston Villa ise Emiliano Buendia'nın sakatlığı sonrası Zaniolo'ya yöneldi. Genç yıldız için Sarı-Kırmızılılar'a 3 milyon Euro kiralama bedelinin yanı sıra 27 milyon Euro zorunlu olmayan opsiyon teklif etti. Zaniolo ile ilgili bir başka teklif ise Juventus'tan geldi. İtalya'nın dev kulübü, 27.5 milyon Euro+sonraki satıştan yüzde 35 pay önerdi Galatasaray yönetimi gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. ZANIOLO İÇİN JUVENTUS İLE A.VILLA KARŞI KARŞIYA Juventus ile bonservis pazarlıkları sürerken Cimbom bu noktada ise bir sonraki satıştan payını yüksek tutmaya çalışıyor.

CİMBOM'A 10 NUMARA GENÇ TAKVİYE: SİRAÇHAN

Alt liglerde gösterdiği performansla dikkat çeken 21 yaşındaki yıldız adayı, sarı-kırmızılı kulüp için sağlık kontrolünden geçti. Geçen sezon Ankaraspor'la 37 maça çıkan genç futbolcu, 5 gol atarken 1 de asist katkısı verdi.