Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'da Lucas Torreira İddiaları

Süper Lig’de bu sezon yaptığı transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Galatasaray’da Lucas Torreira cephesinde hareketli gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon başında Arsenal'den transfer olan Lucas Torreira'nın ayrılık iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, yıldız futbolcu Galatasaray'dan ayrılmayacağını belirtti. Galatasaray'ın orta sahadaki vazgeçilmez isimlerinden olan Torreira için Napoli'nin ilgilendiği iddiaları ortaya atıldı.

Yayın Tarihi: 30.08.2023 15:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'da Lucas Torreira İddiaları

Süper Lig’de bu sezon yaptığı transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Galatasaray’da Lucas Torreira cephesinde hareketli gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray’ın yaşadığı son şampiyonlukta büyük pay sahiplerinden biri olan Uruguaylı yıldız Lucas Torreira’nın uzun süredir takımdan ayrılacağı iddiaları vardı.

Geçtiğimiz sezon başında Arsenal'den 6 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olan Lucas Torreira ayrılık iddiası gündeme adeta bomba gibi düşerken herkes yeni gelişmeleri merak etmeye başladı.

Avrupa ekiplerinin takibinde olan Galatasaray’ın yıldızı Lucas Torreira için geçtiğimiz günlerde sürpriz bir iddia ortaya atılmış ve yıldız futbolcunun Avrupa’ya dönmek istediği iddia edilmişti.

Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Lucas Torreira ayrılık iddialarının ardından ilk kez konuştu. Avrupa'ya dönmek istediği ve Galatasaray'dan ayrılacağı iddiaları sonrasında Lucas Torreira tartışmalara son noktayı koydu.

Galatasaray’da çok mutlu olduğunu ve Galatasaray'ın bir parçası olmaktan dolayı gururlu olduğunu belirten Torreira, 'Dışarıda bazı konuşmalar geçiyor olabilir fakat kesinlikle ben burada çok mutluyum. Elimden gelen her şeyi yapacağım.' Ayrılık iddialarına yanıt verdi.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 32 resmi maça çıkan Lucas Torreira, bu karşılaşmaların 30'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 2572 dakika sahada kalan 27 yaşındaki Uruguaylı yıldız orta saha Lucas Torreira, 1 asistle skora etki etti.

Galatasaray'ın orta sahadaki vazgeçilmez isimlerinden Lucas Torreira'nın transferine dair yeni bir iddia İtalyan basınında yer aldı.

LUCAS TORREIRA İÇİN NAPOLİ İDDİASI

La Gazzetta Dello Sport'un geçtiği habere göre Napoli'nin orta saha transferi için adaylarından biri de Lucas Torreira. Haber detayında Uruguaylı yıldızın İtalyan futbolunu iyi tanıdığı ve Napoli için iyi bir aday olduğu vurgulandı.