Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu Krizi

Sezona adeta bomba gibi başlayan ve Süper Lig’de şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu krizi yaşanıyor. Genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu her dönem olduğu gibi bu sezonda da formu ve performansıyla Avrupa kulüplerinin radarına girmeye devam ediyor.

Yayın Tarihi: 14.10.2023 05:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu Krizi

Sezona adeta bomba gibi başlayan ve Süper Lig’de şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu krizi yaşanıyor.

Genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu her dönem olduğu gibi bu sezonda da formu ve performansıyla Avrupa kulüplerinin radarına girmeye devam ediyor. Kerem Aktürkoğlu Galatasaray formasıyla Süper Lig ve Avrupa'da toplam 13 maça çıktı. Genç yıldız 4 gol 7 asistlik bir katkı sağladı.

Herkesin bildiği üzere Galatasaray’ın vazgeçilmez ismi Kerem Aktürkoğlu, geçen yaz Ajax'ta Sven Mislintat'ın listesinde üst sıralarda yer alıyordu. Hatırlanacağı gibi Ajax Kerem Aktürkoğlu için 15 milyon euro teklif etmiş ancak genç yıldız Galatasaray’da kalmıştı.

Kerem Aktürkoğlu, hala yurt dışındaki birçok üst düzey kulübün radarında. Galatasaray için değerini her hafta kanıtlayan sol kanat oyuncusu için kulüplerin ocak ayında sıraya girmesi ihtimal dışı değil.

Bu sezon yine formundan ödün vermeyen Kerem Aktürkoğlu’nun ara transferinde Ajax ile yeniden masaya oturacağı iddiası gündeme adeta bomba gibi düştü. Görüşme iddiası Galatasaray taraftarını şaşkına çevirirken haberlerin ardından gözler Kerem Aktürkoğlu’na çevrilmiş durumda.

Kerem Aktürkoğlu'nun Performansı

Galatasaray formasıyla bu sezon şu ana kadar 16 maça çıkan ve 5 gol, 7 asistlik performans gösteren Kerem Aktürkoğlu, Milli Takım'ın Hırvatistan'ı yendiği maçta da futboluyla beğenileri topladı. Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher de yıldız futbolcu hakkındaki görüşlerini kaleme aldı.

Kerem Aktürkoğlu'nun Zorlu Yolculuğu

Kerem Aktürkoğlu'nun futbol kariyeri oldukça zorlu bir yolculukla başladı. Başakşehir altyapısından 15 yaşında transfer olan Kerem, bir süre sonra mobbing ve haksızlıklarla karşı karşıya kaldı ve futbolu bırakma noktasına geldi. Ancak babasının desteğiyle futboldan kopmadı ve Karacabey Belediyespor'a transfer oldu. Ardından Erzincanspor'da başarılı bir sezon geçirdi ve 22 yaşında Galatasaray'a transfer oldu.

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'da gösterdiği performansla takımın vazgeçilmezleri arasına girdi. Geçen sezon Süper Lig'i kazanan Galatasaray'ın en önemli isimlerinden biri olan Kerem, aynı zamanda A Milli Takım formasını da giymektedir.

Kerem Aktürkoğlu'nun Geleceği

Genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun geleceği hala belirsizdir. Yurt dışındaki birçok üst düzey kulübün radarında olan Kerem, ocak ayında Ajax ile görüşme yapabilir. Ancak Galatasaray taraftarı Kerem Aktürkoğlu'nu sahiplenmekte ve takımda kalmasını istemektedir.