Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'da Hareketli Gelişmeler: Transferler, Şampiyonlar Ligi ve Kerem Aktürkoğlu

Galatasaray'da transfer çalışmaları, Şampiyonlar Ligi grupları ve Kerem Aktürkoğlu'nun durumu ile ilgili hareketli gelişmeler yaşanıyor.

Yayın Tarihi: 02.09.2023 18:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'da Hareketli Gelişmeler: Transferler, Şampiyonlar Ligi ve Kerem Aktürkoğlu

Galatasaray'da Hareketli Gelişmeler

Galatasaray'da hareketli gelişmeler yaşanıyor. Birçok yıldızını kadrosuna katan sarı kırmızılı ekip çalışmalarına devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi Grupları Belli Oldu

Şampiyonlar Ligi play-off ikinci maçında Galatasaray, Molde'yi Icardi ve Angelino'nun golleriyle 2-1 mağlup ederek, tarihinde 17. kez gruplara kalmayı başardı. Galatasaray, çekilen kuraların ardından A Grubu'nda zorlu rakiplerle karşılaştı. Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonrası Galatasaray'ın rakipleri Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag oldu.

Fenerbahçe ve Galatasaray Transferde Karşı Karşıya

2023-2024 sezonuna adeta bomba gibi giren iki ekipten Fenerbahçe ve Galatasaray yine transferde karşı karşıya geldi. Zaha, Fred, Tete, Szymanski gibi isimler için resmi teklifler yapan ezeli rakipler birbirlerine çalım atarak bu oyunculara takım formalarını giydirdi. Avrupa'da ve Türkiye'de iki takım da istediği sonuçları alarak yoluna devam ediyor; ancak Fenerbahçe'de de Galatasaray'da da teknik kadroyu düşündüren ve bu konuda yoran bir pozisyon var. 6-8 numara oynayacak yönlü bir futbolcu arayan iki takımın da eksiği bu mevki. Transfer listelerinde yer alan isimlerden bazıları da yine ortak. Bu kez ise o isim kupa canavarı bir futbolcu. Fenerbahçe'ye bir adım daha yakın olduğu iddia edilen futbolcu için Galatasaray da devreye girdi ve kesenin ağzını açtı. Ezeli rakipleri bir kez daha karşı karşıya getiren o isim: Marcos Antonio.

Kerem Aktürkoğlu'na Destek

Molde maçında bir grup taraftar tarafından ıslıklanan Kerem Aktürkoğlu'nun morali bozulmuştu. Galatasaray'da Teknik direktör Okan Buruk ve takım kaptanı Fernando Muslera, Kerem Aktürkoğlu için harekete geçti. Teknik direktör Okan Buruk ve takım kaptanı Fernando Muslera tecrübeli futbolcuya destek verdiler. Senin kaliteni ve bu takıma ne kadar katkı verdiğini biliyoruz. Futbolun içinde böyle şeyler var. Sen kafana takma ve oyununa konsantre olmaya devam et diyerek Kerem'i yeniden motive etmeye çalıştılar.