Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'da Flaş Gelişmeler: Transfer Söylentileri ve Açıklamalar

Son 2 sezondur önemli futbolcuları kadrosuna katan Galatasaray'da transfer söylentileri ve açıklamalar gündemi meşgul ediyor. İtalyan menajer George Gardi'nin verdiği röportajda, Icardi'nin Galatasaray'da kalma tercihi, Tottenham'dan gelen transferler, Zaniolo'nun transferi ve diğer transfer söylentileri hakkında önemli bilgiler paylaşıldı.

Yayın Tarihi: 12.10.2023 13:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'da Flaş Gelişmeler: Transfer Söylentileri ve Açıklamalar

Sarı Kırmızılı Takımda Transfer Operasyonu

Son 2 sezondur önemli futbolcuları kadrosuna katan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılı takımda birçok futbolcunun menajerliğini yapan George Gardi, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gardi, sarı kırmızılı ekibin transfer operasyonuna dair flaş sözler söyledi.

Icardi'nin Galatasaray'da Kalma Tercihi

Transfer döneminin baş kahramanı olan Icardi'nin Galatasaray'da kalma tercihi hakkında Gardi, ilginç detaylar paylaştı. İtalyan menajer, Icardi'nin Galatasaray'ı ilk tercih olarak gösterdiğini ve bu seçiminin rekabetçilik ve hırs vaatleriyle ilgili olduğunu belirtti.

Tottenham'dan Gelen Transferler

Tottenham'dan alınan Sanchez ve Ndombele transferleri hakkında konuşan Gardi, bu transferlerin Galatasaray için gurur verici olduğunu ifade etti. Ayrıca Ziyech'in dünya çapında sansasyon yaratan bir isim olduğunu ve Galatasaray'a geldiğini söyledi.

Zaniolo'nun Transferi

Gardi, Zaniolo'nun Türkiye'ye gelme sebepleri hakkında bilgi verirken, Premier Lig'de oynamak istediğini ancak Galatasaray'ın teklifinin diğerlerinden daha cazip olduğunu belirtti. Zaniolo'nun Galatasaray'a transferi, kulübün kasasının değerini ikiye katlayabilecek bir fırsat olduğunu söyledi.

Gardi ve Galatasaray İlişkisi

Gardi, Galatasaray'ın başarısında büyük emeği olduğunu ve bu ilişkinin devam etmesinden mutlu olacağını ifade etti. Ayrıca Vecino ve Torreira'nın Galatasaray'a transferleri hakkında da konuştu.

Transfer Söylentileri

Gardi, Galatasaray için görüştüğü ve müzakereye dahil olan isimler arasında Sadio Mane, Paulo Dybala ve Sofyan Amrabat'ı saydı. Ancak bu transferlerin farklı nedenlerden dolayı gerçekleşmediğini belirtti.