Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'da Cedric Bakambu'nun Ayrılığı Gündemde

Galatasaray yaz transfer sezonunda forvet hattına önemli takviyeler yaparken, Cedric Bakambu'nun ayrılığı gündeme geldi. Bakambu, istenilen performansı gösterememesi nedeniyle takımdan ayrılmayı düşünüyor. Galatasaray ise Bakambu'nun ayrılması durumunda Tino Kadewere ile ilgilenebilir.

Yayın Tarihi: 17.10.2023 19:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'da Cedric Bakambu'nun Ayrılığı Gündemde

Galatasaray yaz transfer sezonunda forvet hattına önemli takviyeler yaptı

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin yanı sıra Brendford'tan 500 bin Euro karşılığında Halil Dervişoğlu kadroya katıldı. Aslan, Al Nasr'dan Cedric Bakambu'yu da transfer ederek hücum hattını zenginleştirdi.

Bir Türlü Dikiş Tuturamadı

Sarı-Kırmızılılar'ın yaz transfer sezonunda büyük umutlarla transfer ettiği Cedric Bakambu bir türlü istenilen form grafiğini yakalayamadı. Bursaspor kariyerinde 40 maçta 21 kez fileleri havalandıran ve sonrasında Villarreal'e transfer olan Bakambu, Galatasaray'da bir türlü dikiş tutturamadı.

Hedefteki İsim Kadewere

Galatasaray'ın ise Bakambu'nun olası ayrılığı ihtimaline karşı bir süredir oyuncu arayışlarında olduğu ortaya çıktı. Sezon başında Bakambu ile birlikte Lyon forması giyen Tino Kadewere menajerler aracılığıyla Galatasaray'a teklif edilmişti. Cimbom, Bakambu'yu tercih etti.

Süper Lig'de ve Avrupa'da başarılı bir şekilde yoluna devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor...

Bu sezon da şampiyonluğu göğüslemek isteyen sarı kırmızılılara kötü bir haber geldi. Cimbom'un yıldız oyuncusunun takımdan ayrılmayı talep ettiği ifade edildi. İşte o isim ve tüm detaylar...