Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'a Orta Saha Sürprizi: Manuel Locatelli

Transfer döneminde Galatasaray'a orta saha takviyesi önerisi geldi. Juventus'ta forma giyen Manuel Locatelli, sarı-kırmızılılara önerildi. Galatasaray, maliyeti değerlendirmeye başladı ve futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Yayın Tarihi: 05.08.2023 10:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray'a Orta Saha Sürprizi: Manuel Locatelli

Transfer Dönemi Hız Kesmiyor

Transfer döneminde kadrosuna bir orta saha takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Doğrudan katkı verecek bir oyuncuyu renklerine bağlamayı amaçlayan sarı-kırmızılılar, yıldız oyuncularla görüşmeler yapıyor. Fred ile yapılan görüşmelerden şimdiye kadar sonuç çıkaramayan Cimbom, alternatif isimlere yöneldi.

Avrupa'da başarı hedefindeki Aslan, yıldız transferlere bir yenisini daha eklemek için şartları zorluyor. Şu ana kadar Icardi, Kerem Demirbay, Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Günay Güvenç ve Wilfried Zaha'yı kadrosuna katan sarı-kırmızılılar ayağını gazdan çekmiyor. Teknik direktör Okan Buruk'un raporuna göre hareket eden yönetim, listedeki isimlerle temaslarını sıklaştırdı.

Locatelli Önerisi

Orta saha bölgesine önemli bir takviye yapmak isteyen Galatasaray'a sürpriz bir öneri geldi. Juventus'ta forma giyen İtalyan futbolcu Manuel Locatelli, menajerler tarafından Galatasaray'a önerildi. Orta saha için birden fazla adayla temaslarına devam eden Galatasaray, bu öneri sonrası 25 yaşındaki futbolcunun maliyetini değerlendirmeye başladı. Galatasaray, maaş şartlarının uyması durumunda Locatelli'yi kadrosuna katmak istiyor. Atalanta altyapısında yetişen Locatelli, kariyerinde Milan, Sassuolo ve Juventus formaları giydi. Geçtiğimiz sezon Juventus'ta 49 maçta forma giyen Locatelli, 2 asistlik performans sergiledi. Yıldız futbolcunun kulübündeki sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. İtalyan oyuncu, ülkesinin milli takımında 24 karşılaşmada 3 gol kaydetti. Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösteriliyor.

Galatasaray'ın Transfer Çalışmaları

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'ne eleme turlarından katılma hakkı elde eden Galatasaray, çalışmalarına devam ediyor. Devler Ligi'ne 2. Ön Eleme turundan katılan sarı-kırmızılı ekip, Zalgiris'i 3-2'lik skorla geçerek bir üst tura yükseldi. Temsilcimiz, Zalgiris'i eleyerek Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana ile play-off turuna kalabilmek için mücadele edecek.

Transferde Gözde Takım: Galatasaray

Galatasaray yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle taraftarını heyecanlandırmayı başardı. Sarı-kırmızılıların en çok göze çarpan transferleri ise Wilfried Zaha ve Mauro Icardi oldu. Cimbom son olarak ise Leverkusen'den Kerem Demirbay'ı kadrosuna katmıştı. Galatasaray, futbolcunun eski kulübüne 3.7 milyon Euro transfer bedeli ödeneceğini, futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 1 milyon Euro sezonluk ücret ödeneceğini açıklamıştı.