Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray ve Fenerbahçe, Wilfried Zaha Transferinde Karşı Karşıya

Galatasaray ve Fenerbahçe, Wilfried Zaha transferinde rekabete giriyor. Galatasaray, Zaha'yı renklerine bağladıktan sonra Fenerbahçe'nin transfer hedefi Tete'yi de transfer etmek istiyor. Tete'nin Fenerbahçe ile ilişkilendirilse de Galatasaray'ın da transfer sürecine dahil olduğu iddia ediliyor. Tete'nin Galatasaray'a yakın olmasının nedeni, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemesidir.

Yayın Tarihi: 07.08.2023 10:28
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray ve Fenerbahçe, Wilfried Zaha Transferinde Karşı Karşıya

Galatasaray ve Fenerbahçe Transfer Rekabeti

Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe, Wilfried Zaha transferinde bir kez daha karşı karşıya geliyor. İki kulüp de yıldız futbolcularla kadrolarını güçlendirirken, transfer derbisi bitmiyor. Galatasaray, Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinden koştuğu Zaha'yı renklerine bağlayarak taraftarını coşturdu. Ancak Fenerbahçe, ikinci bir hamle yaparak Galatasaray'ı geçmeye çalışıyor.

Tete Transferi

Brezilyalı futbolcu Tete, Fenerbahçe ile ilişkilendirilse de Galatasaray'ın da transfer sürecine dahil olduğu iddia ediliyor. Tete'nin temsilcileri ile Galatasaray yönetimi arasında görüşmeler devam ediyor ve transferin çok yakın olduğu belirtiliyor. Geçtiğimiz günlerde geleceği hakkında konuşan Tete, henüz netleşen bir durum olmadığını açıkladı.

Şampiyonlar Ligi Faktörü

Tete'nin Galatasaray'a yakın olmasının nedeni, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemesidir. Genç futbolcu, Avrupa'da kariyerine devam etmek için ülkesinden gelen teklifleri reddetmiştir.

Transfer Detayları

Tete'nin Fenerbahçe'den talep ettiği ücretin yüksek bulunması üzerine Galatasaray devreye girmiştir. Ancak sarı-kırmızılılar, transferde aceleci davranmayı düşünmemektedir. Tete'nin hukuki durumu detaylı olarak araştırılmaktadır. Sol ayaklı sağ açık Tete'nin güncel piyasa değeri 25 milyon Euro olarak gösterilmektedir.