Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Mondihome Kayserispor ile golsüz berabere kaldı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Mondihome Kayserispor ile golsüz berabere kaldı. Rıdvan Dilmen, TV8.5'ta Galatasaray'ın performansını yorumladı. Fenerbahçe'nin güçlü kadrosu ve Beşiktaş'ın transfer ihtiyacı da konuşuldu.

Yayın Tarihi: 13.08.2023 10:58
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Mondihome Kayserispor ile golsüz berabere kaldı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Mondihome Kayserispor ile golsüz berabere kaldı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Mondihome Kayserispor ile golsüz berabere kaldı. Rıdvan Dilmen, TV8.5'ta Galatasaray'ın performansını yorumladı. Rıdvan Dilmen: "Okan Hoca'yı kolay bir sezon beklemiyor, İsmail hoca için de aynı şekilde. 'Yahu ne mis gibi takımlar var ellerinde' diyecekler. Bizim dönemimizde daha yerli ağırlıklıydı takımlar ama artık öyle değil. Ben gördüğüm en güçlü Fenerbahçe'yi görüyorum kadro genişliği olarak. Bir Zico, Daum dönemini hatırlıyorum. Fenerbahçe, Galatasaray'ın bu güçlü takımını yakalamak ve geçmek için kupa almış ve çok puan toplamasına rağmen çok güçlü oyuncular aldı. Şampiyon takımların bir yıl sonra enerji kaybı yaşadığını hep gördük. Okan Hoca geçen yıl 34 maç yaptı. 5-6 tane de kupa oynadırmıştır. Bu yıl daha bu tarihte 5. resmi maçını yaptılar."

Rıdvan Dilmen: "Leo Dubois'in bugün çıkarken yaptığını gördük, haftaya da oynamayabilir. Haftaya Mertens'in de oynamama ihtimali olabilir mesela. Burada yönetebilmek çok önemli. Örneğin gelecek hafta Bakambu'yu kesebilmek lazım. 'Okan Hoca yönetemez' demiyorum, 'Yönetmeli' diyorum. Fenerbahçe için de aynı şeyler geçerli, Batshuayi örneğinde olduğu gibi"

Rıdvan Dilmen: "Beşiktaş geçen sezonun devre arasında çok iyi transferler yaptı. Bu sezon başlarken geride kaldığı gibi görünüyor ama birkaç takviyeyle bu yarışın içinde olacaklarını düşünüyorum. 3 oyuncu alması lazım Beşiktaş'ın."