Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray, Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İyi Performans Sergiliyor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir performans sergiliyor. Ligde 2. sırada yer alan sarı-kırmızılılar, oynadığı 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Şampiyonlar Ligi'nde ise Kopenhag ile berabere kalan Galatasaray, deplasmanda Manchester United'ı mağlup etti. Galatasaray, ocak ayında Youri Tielemans'ı transfer etmek için çalışmalara başladı. Tielemans'ın Aston Villa'da yeterli süre alamadığı için takımdan ayrılmak istediği ve Galatasaray'a sıcak baktığı belirtiliyor. Yönetim, yıldız futbolcu için şartları zorlayacak.

Yayın Tarihi: 18.10.2023 08:29
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray, Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İyi Performans Sergiliyor

Galatasaray'ın İyi Performansı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kayıpsız bir şekilde yoluna devam ediyor. Ligde 2. sırada yer alan sarı-kırmızılılar, oynadığı 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Şampiyonlar Ligi'nde ise Kopenhag ile berabere kalan Galatasaray, deplasmanda Manchester United'ı mağlup etti.

Transfer Çalışmaları

Galatasaray, bu sezon kadrosuna önemli yıldızları dahil etti ve yeni bir oyuncu transfer etmek için çalışmalara başladı. Ocak ayında Youri Tielemans'ı transfer etme planları yapan Cimbom, 26 yaşındaki merkez orta saha oyuncusuyla ilk teması kurdu. Tielemans'ın Aston Villa'da yeterli süre alamadığı için takımdan ayrılmak istediği ve Galatasaray'a sıcak baktığı belirtiliyor. Yönetim, yıldız futbolcu için şartları zorlayacak.

Youri Tielemans'ın Durumu

Youri Tielemans, sezon başında Leicester'den Aston Villa'ya transfer oldu. Ancak forma giydiği 13 maçın sadece 4'ünde ilk 11 başlayabildi. Belçikalı orta saha oyuncusu daha fazla oynamak istediği için takımdan ayrılmak istiyor. İngiliz basınında da yer alan Galatasaray'ın transfer girişimi, Tielemans'ın kiralık olarak Cimbom'da forma giymeye sıcak baktığı ifade ediliyor.