Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray Transferde Bekle ve Gör Politikasını İzliyor

Galatasaray, transferde frene basmak zorunda kaldı. Suudi Arabistan kulüplerinin oyunculara yüksek rakamlar teklif etmesi ve Avrupa'daki hareketliliğin henüz başlamaması nedeniyle yüksek bedeller ödemek yerine "bekle gör" politikasını izliyor. Galatasaray'ın transfer stratejisi, Icardi sorununu çözmek ve Rashica için formül bulmak üzerine odaklanıyor. Orta saha için dikkatli hareket eden sarı-kırmızılılar, Paredes ve Fred gibi önemli isimlerle temasta. Forvet ve 10 numara transferi başta olmak üzere diğer düşünülen transferler için bekleyip en doğru hamleyi yapmayı hedefliyor.

Yayın Tarihi: 23.07.2023 11:15
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray Transferde Bekle ve Gör Politikasını İzliyor

Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, transferde frene basmak zorunda kaldı...

Angelino ve Halil Dervişoğlu transferlerini gerçekleştirip son olarak Bakambu ile anlaşan sarı-kırmızılılar transfer piyasasında son oluşan durum nedeniyle geri adım attı. Bir taraftan Suudi Arabistan kulüplerinin oyunculara yüksek rakamlar teklif etmesi, diğer taraftan ise Avrupa'daki hareketliliğin henüz başlamaması Galatasaray'ın transfer stratejisini etkiledi.

Milliyet'te yer alan habere göre Cimbom bu nedenle yüksek bedeller ödemek yerine "bekle gör" politikasını izliyor. Icardi sorununu çözen ve Rashica için formül arayan Aslan'da kadronun muhafaza edilmesi en önemli adım olarak gösteriliyor. Galatasaray özellikle orta saha için çok dikkatli hareket ediyor. Paredes ve Fred gibi önemli isimlerle temasta olan sarı-kırmızılıların listesinde başka isimlerin de olduğu belirtildi. Aslan yine başta forvet ve 10 numara transferi olmak üzere diğer düşündüğü transferler için de bekleyecek ve en doğru hamleyi yapmaya çalışacak.