Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray Transfer Haberleri: İcardi Kalıyor, Boey Gidiyor, Mert Müldür Geliyor

Galatasaray'da İcardi, Boey ve Mert Müldür transferleri için son durum açıklandı. İcardi takımda kalırken, Boey takımdan ayrılıyor ve yerine Mert Müldür transfer ediliyor.

Yayın Tarihi: 25.06.2023 14:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray Transfer Haberleri: İcardi Kalıyor, Boey Gidiyor, Mert Müldür Geliyor

Galatasaray'da transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor. İcardi transferi, Boey'nin durumu ve Mert Müldür transferi takımı heyecanlandırıyor. İcardi'nin Galatasaray'da kalacağı kesinleşirken, Boey'nin takımdan ayrılacağı ve Mert Müldür'ün transfer edileceği iddia ediliyor.

İcardi Transferi

Galatasaray'ın en büyük transfer hedefi olan İcardi'nin takımda kalacağı kesinleşti. PSG ile bonservis konusunda küçük bir pürüz kaldığı ancak bu sorunun da çözüleceği iddia ediliyor.

Boey Transferi

Süper Lig'in en iyi oyuncularından biri olan Sacha Boey, takımdan ayrılıyor. Galatasaray, Boey'nin bonservis bedelini İcardi transferinden karşılamayı planlıyor. Boey'nin yerine milli oyuncu Mert Müldür transfer edilecek.

Mert Müldür Transferi

Galatasaray, Sassuolo'da forma giyen milli oyuncu Mert Müldür ile her konuda anlaştı. Kulübü ile 4 milyon Euro bonservis bedeli üzerinde pazarlık yapılıyor. Sassuolo, bu sezon Mert Müldür'ü satmazsa Galatasaray gelecek sezon bedelsiz olarak transfer edecek.