Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray Transfer Haberleri

Galatasaray yönetimi, Halil Dervişoğlu, Angelino, Zaha ve Bakambu transferlerinin ardından en az 5 transfer daha yapmayı planlıyor. Burhan Can Terzi, Okan Buruk'un transfer listesinde yer alan Kerem Demirbay, Fred, Rashica ve Ryan Gravenberch hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fred transferi hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Terzi, Galatasaray'ın Fred ile görüşmelerine devam ettiğini ve pazarlık sürecinin son aşamasında olmadığını dile getirdi. Gravenberch'in menajeri ise oyuncuyu Süper Lig'e göndermeye sıcak bakmadığını ifade etti. Galatasaray'ın transfer hedefleri arasında 10 numara, yerli bir kaleci, sağ bek, merkez orta saha ve stoper bulunuyor. Joao Felix transferinin ise zor olduğu belirtiliyor. Talisca ile görüşmelerin devam ettiği ve Kerem Demirbay için ise 3 milyon euro üzerine çıkılmadığı bilgisi verildi.

Yayın Tarihi: 31.07.2023 05:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray Transfer Haberleri

Galatasaray Transfer Haberleri

Halil Dervişoğlu, Angelino, Zaha ve Bakambu'yu renklerine bağlayan Galatasaray yönetiminin en az 5 transfer daha yapması beklenirken, kulübe yakın isimlerden biri olan Burhan Can Terzi, Okan Buruk'un listesinde olan 'Kerem Demirbay, Fred, Rashica, Ryan Gravenberch' hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.

İngiliz medyası Fred bitti diye haberler girmeye başladı, bu haberler Türkiye'de de çok konuşuldu. Fred bitti diye bir durum yok. Galatasaray Fred'le görüşmelere devam ediyor, pazarlıklar son noktaya geldi gibi bir durum söz konusu değil. Fred için M.United yönetimiyle önümüzdeki hafta içi bir görüşme olabilir.

Gravenberch Galatasaray'ın yeni transferlerinden ve kadrosundan çok etkilendi fakat oyuncunun menajeri 'bu yaşta Gravenberch'i Süper Lig'e göndermem' diyor.

Zaha, Zaniolo ve İcardi'de geri dönüşlerde sıkıntı olabilir bunun için Okan Buruk Rashica'yı istiyor. Norwich artık üst perdeden bakamıyor, öyle anormal istekleri yok Rashica için anlaşma yakın.

Galatasaray 10 numara, yerli bir kaleci, sağ bek (yerli), merkez orta saha ve stoper transferi düşünüyor. Torreira'nın olmadığı maçlarda merkezdeki sıkıntıları görebildik. Yönetim box to box bir oyuncu arıyor. Muslera'nın alternatifi Günay Güvenç olacak.

Joao Felix transferi 30 Ağustos'ya açıklansa kimse şaşırmaz ama bu transfer gerçekten çok zor. Galatasaray Talisca ile görüşüyor. Talisca'nın menajeri Galatasaray'la görüşme yaptı. Al Nassr'da yıldız futbolcu çok Talisca bu yüzden takımdan ayrılmak istiyor. Galatasaray Kerem Demirbay için 3 milyon euro'nun üzerine çıkmak istemiyor. Kerem'e 2.2 milyon euro maaş verilecek.