Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray Transfer Haberi: Mohamed Salah Bombası!

Galatasaray, Premier Lig'in dev takımı Liverpool'da forma giyen Mohamed Salah'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı kırmızılıların bu transfer için tüm maddi şartları zorlama kararı aldığı öne sürüldü.

Yayın Tarihi: 25.06.2023 11:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray Transfer Haberi: Mohamed Salah Bombası!

Son Dakika Galatasaray Transfer Haberi

Galatasaray, Premier Lig'in dev takımı Liverpool'da forma giyen Mohamed Salah'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı kırmızılıların bu transfer için tüm maddi şartları zorlama kararı aldığı öne sürüldü. Salah transferi için sponsor desteği de gerekecek. Bu doğrultuda başkan Dursun Özbek'in gerekli yerlerle görüşmelerine devam ettiği iddia edildi.

Salah'ın Liverpool'dan Ayrılma İhtimali

Salah cephesinin ise artık Liverpool'dan ayrılmaya sıcak baktığı ve Türkiye seçeneğine olumlu yaklaştığı kaydedildi. Öte yandan Liverpool'un elden çıkarmayı planladığı Salah için yüksek bir bonservis talep ettiği bildirildi. İngiliz devinin, 31 yaşındaki hücumcu için yaklaşık 20 milyon Euro istediği öğrenildi.

Galatasaray'ın Transfer Planı

Sarı kırmızılıların bonservis geliri elde edeceği futbolculardan gelecek parayla Salah transferine nokta koymak istediği öne sürüldü. Mısırlı yıldızın yıllık ücretinin ise sponsorlar tarafından karşılanacağı belirtildi.