Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray Transfer Gündeminde Rodrigo De Paul Var

Son şampiyon Galatasaray'ın yeni sezon transfer çalışmalarında Rodrigo De Paul ismi öne çıkıyor. Arjantinli oyuncunun transferi için Mauro Icardi'nin etkili olabileceği belirtiliyor.

Yayın Tarihi: 06.08.2023 20:38
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray Transfer Gündeminde Rodrigo De Paul Var

Son Şampiyon Galatasaray Yeni Sezonun Transfer Çalışmalarına Devam Ediyor

Orta saha takviyesi planlandığı belirtilen Galatasaray'ın Mauro Icardi'nin ardından bir Arjantinliyi daha transfer edebileceği belirtiliyor. Mauro Icardi devrede İddiası kaynaklı haberde Galatasaray'ın Rodrigo De Paul için devrede olduğu belirtiliyor. Arjantinli yıldızı ikna edecek ismin ise Mauro Icardi olduğu kaydedildi. Mauro Icardi'nin, 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferinde önemli bir rol oynayabileceği vurgulandı. Atletico 35 Milyon Euro Ödeme Yaptı

Atletico Madrid, iki sezondur takımda top koşturan Rodrigo De Paul için Udinese'ye 35 milyon Euro bonservis ödemişti. İspanyol ekibinde geride bıraktığımız sezonda 38 maça çıkan deneyimli orta saha 3 gol, 8 asistlik skor katkısı vermişti. Rodrigo De Paul'un Atletico Madrid ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Kadrosunu Yıldızlarla Donatan G.Saray'da Gözler Orta Sahaya Yapılacak Transfere Çevrildi

Kadrosunu yıldızlarla donatan G.Saray'da gözler artık orta sahaya yapılacak transfere çevrildi. O bölgeye takımın eksikini tamamlayacak en doğru parçayı arayan sarı-kırmızılı ekibin 1 numaralı hedefi de ortaya çıktı. Fotomaç'ın haberine göre; liste başında yer alan yıldız ismin Rodrigo de Paul olduğu öğrenildi. En zor hedefler peşinde olan Erden Timur'un bir süredir Arjantinli yıldız için nabız yokladığı bildirildi. Atletico Madrid forması giyen 29 yaşındaki oyuncu için tüm şartların zorlandığı gelen haberler arasında. Değeri 40 Milyon Euro

Orta sahaya yapacağı transferin 'Mauro İcardi' ayarında bir yıldız olmasını isteyen Timur'un hayallerini süsleyen Rodrigo de Paul'ün kulübüyle 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri 40 milyon euro olarak gösterilen Arjantinli orta saha için zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama formülü düşünülüyor. G.Saray, gelecek sezon ise yapmayı planladığı satışlarla tapusunu almayı hedefliyor. Bu transferde İcardi ve Zaha'da olduğu gibi sponsorların aktif rol oynayacağı ifade ediliyor.