Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray Transfer Gündemi: İcardi Transferi, Yıldızların Takımda Kalması, Yeni Transferler ve Satışlar

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına hazırlanırken transfer çalışmalarına hız verdi. İcardi transferi için PSG'yle pazarlıklar sürerken, Fabio Silva, Dembele, Fofana, Kerem Demirbay gibi isimler yakından takip ediliyor. Nelsson, Boey, Torreira, Zaniolo gibi yıldızların takımda kalması için uğraşılırken, Sacha Boey, Nelsson ve Zaniolo'nun gitme ihtimalleri yüksek. Sol bek ve santrafor konusu da ön eleme maçlarına yetişecek şekilde çözülmeye çalışılıyor.

Yayın Tarihi: 23.06.2023 17:20
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray Transfer Gündemi: İcardi Transferi, Yıldızların Takımda Kalması, Yeni Transferler ve Satışlar

Galatasaray'da Transfer Çalışmaları

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Zalgiris Vilnius / Struga galibiyle eşleşecek. Transfer çalışmalarına başlayan sarı kırmızılı kulüp, Okan Buruk'un ilgilendiği yıldızları açıkladı. Sol bek ve santrafor konusu ön elemelere yetişecek. Fabio Silva, Dembele, Fofana, Kerem Demirbay gibi isimler yakından takip ediliyor.

İcardi Transferi ve Diğer Forvetler

Galatasaray, İcardi için PSG'le bonservis pazarlıklarına başladı. İcardi burada mutlu ve Galatasaray'a imza atsa bile bir forvet daha alınacak. Moussa Dembele ve Moise Kean alternatifleri de değerlendiriliyor.

Yıldızların Takımda Kalması ve Satışlar

Galatasaray, Nelsson, Boey, Torreira, Zaniolo gibi yıldızları takımda tutmak isterken, Sacha Boey, Nelsson ve Zaniolo'nun gitme ihtimalleri çok yüksek. Galatasaray yönetimi İcardi'nin vereceği kararı bekliyor.

Yeni Transferler

Galatasaray, sol bekte Nuno Tavares ve Angelino'yu düşünüyor. İcardi kalsa da gitse de Paredes transferinde çok etkili olacak. Diego Gomez 10 numara transferinde listenin ilk sırasında yer alıyor. Ayrıca Mert Müldür transferi de gündemde.