Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray Transfer Çalışmaları

Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları Erden Timur önderliğinde devam ediyor. Leipzig'den Angelino'ya imza attıran Galatasaray, forvet rotasyonunda da Cedric Bakambu ile anlaşma sağladı. Wanda Nara'nın iyileşmesinin ardından İstanbul'a gelmesi beklenen Mauro Icardi ile de kalıcı imza atmaya hazırlanan sarı-kırmızılı ekipte Erden Timur gündemine üç isim daha aldı. Orta saha ve 10 numara bölgesi için rotasını Premier Lig'e çeviren Erden Timur, Manchester United ile yollarını ayırmasına kesin gözle bakılan Fred ve Tottenham'da forma giyen Giovani Lo Celso ile temasa geçecek. Bu isimlerden olumsuz bir yanıt alınması halinde ise Erden Timur rotayı Bayern Münih forması giyen Marcel Sabitzer'e kıracak.

Yayın Tarihi: 24.07.2023 14:05
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray Transfer Çalışmaları

Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları Erden Timur önderliğinde devam ediyor.

Leipzig'den Angelino'ya imza attıran Galatasaray, forvet rotasyonunda da Cedric Bakambu ile anlaşma sağladı. Wanda Nara'nın iyileşmesinin ardından İstanbul'a gelmesi beklenen Mauro Icardi ile de kalıcı imza atmaya hazırlanan sarı-kırmızılı ekipte Erden Timur gündemine üç isim daha aldı.

FRED, LO CELSO VE SABİTZER GÜNDEMDE

Orta saha ve 10 numara bölgesi için rotasını Premier Lig'e çeviren Erden Timur, Manchester United ile yollarını ayırmasına kesin gözle bakılan Fred ve Tottenham'da forma giyen Giovani Lo Celso ile temasa geçecek.

Bu isimlerden olumsuz bir yanıt alınması halinde ise Erden Timur rotayı Bayern Münih forması giyen Marcel Sabitzer'e kıracak.