Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray, Tottenham'ın Fransız orta saha oyuncusu Ndombele ile görüşüyor

Galatasaray, Tottenham'ın Fransız orta saha oyuncusu Ndombele ile görüşüyor. Sarı-kırmızılılar, transferde frene basmıyor ve orta saha hattına takviye yapmak için çalışmalarına devam ediyor. Ndombele geçtiğimiz sezon Napoli'de kiralık olarak forma giydi ve Serie A Lig şampiyonluğu yaşadı.

Yayın Tarihi: 28.08.2023 12:22
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray, Tottenham'ın Fransız orta saha oyuncusu Ndombele ile görüşüyor

Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla çıkan ve Şampiyonlar Ligi'ne göz kırpan Galatasaray, eksik bölgelerini tamamlamak için çalışmalarına devam ediyor.

Ligdeki ilk maçında Kayserispor ile berabere kalan sarı kırmızılılar, bir yandan da orta saha bölgesinde rotasyonlu bir kadro kurmak için çaba sarf ediyor.

Galatasaray'ın, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham forması giyen Tonguy Ndombele ile görüştüğü iddia edildi. L'Equipe'in haberine göre Sarı kırmızılılar Fransız pasaportlu oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Haberde Tottenham'ın Fransız orta saha oyuncusunu satmaya hazır olduğu ifade edilirken, iki taraf için de uygun şartların oluşması koşulunda transferin gerçekleşme ihtimali olduğu bilgisine yer verildi.

NAPOLİ İLE ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Geçtiğimiz sezon Napoli'de kiralık olarak forma giyen Ndombele, Serie A Lig şampiyonluğu yaşadı. 33 sene sonra Lig'de zafere ulaşan İtalya temsilcisinde 40 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu 2 gol 1 asistlik katkı üretti.

GALATASARAY YILDIZ TRANSFERİNE DOYMUYOR

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk sevinci yaşayan Galatasaray, yeni sezona da iddialı bir giriş yapmak için önemli isimleri transfer etti. Ziyech, Icardi, Kerem Demirbay, Tetê, Angelino ve Zaha gibi isimleri kadrosuna katan sarı kırmızılılar, starlarla dolu bir kadro kurdu.

Yeni sezon öncesi önemli isimleri kadrosuna dahil eden Galatasaray, transferde frene basmıyor. Sarı-kırmızılılar, orta saha hattına takviye yapmak için girişimlerini sürdürüyor. Aslan'la ilgili son iddia Fransız basınından geldi. L'Equipe'te yer alan habere göre sarı-kırmızılılar, Tanguy Ndombele için Tottenham'la görüşüyor. Haberde, Tottenham'la sözleşmesinin bitmesine iki yıl olan oyuncunun bu hafta Londra temsilcisinden ayrılabileceği ifade edildi. Ndombele, geride bıraktığımız sezonu Napoli'de kiralık olarak geçirmiş ve 40 müsabakada görev almıştı.

TANGUY NDOMBELE KİMDİR?

28 Aralık 1996 tarihinde Fransa'da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine EA Guingamp altyapısında başladı. Sırasıyla Amiens, Olympique Lyon, Tottenham ve Napoli formaları giydi. Kongo asıllı Fransız futbolcu, orta sahanın merkezinde görev yapıyor. 26 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Fransa Milli Takımı ile 7 karşılaşmaya çıktı. Ön libero ve on numara mevkilerinde de oynayabilen Ndombele'nin güncel piyasa değeri ise 22 milyon euro.