Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Zalgiris'i eleyerek 3. tura yükseldi

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Zalgiris'i eleyerek 3. tura yükseldi. Yönetim takviye olarak Kerem Demirbay'ı kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılarda Başkan Vekili Erden Timur, Icardi ve Zaha'dan büyük etki edecek iki ismi listesine aldı. Savunmaya ise PSG'den Sergio Ramos transferi gündemde. Ayrıca Rashica ve Fred transferleri için görüşmeler devam ediyor.

Yayın Tarihi: 05.08.2023 16:39
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Zalgiris'i eleyerek 3. tura yükseldi

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Zalgiris'i eleyerek 3. tura yükseldi

Sarı-kırmızılılarda çalışmalar ise durmak bilmiyor. Galatasaray, 3. turda rakip Ljuljana oldu. Yönetim takviye olarak ise son olarak Kerem Demirbay'ı kadrosuna kattı. Kerem Galatasaray'da 8 numaralı formayı giyecek. Yönetim ise transferde sessliğini bozmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılarda Başkan Vekili Erden Timur, Icardi ve Zaha'dan büyük etki edecek iki ismi listesine aldı.

SAVUNMAYA MATADOR: SERGIO RAMOS

Galatasaray yıldızlarla dolu kadrosuna dünyaca bir isim daha katmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı kulübün hedefindeki yıldız, PSG ile yollarını ayıran Sergio Ramos'tan başkası değil. Yıldız ismin bonservisi elinde bulunuyor. Cimbom, 37 yaşındaki İspanyol stoperle görüşmelere başladı. Sızan haberlere göre taraflar anlaşmak üzere. Ramos gelirse, birçok talibi olan Nelsson satılacak. Sergio Ramos, yaptığı hareketle Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı. İspanyol oyuncu PSG'den takım arkadaşı İcardi'nin sosyal medya hesabından G.Saray için yaptığı paylaşımı beğendi. Bu beğeni sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

DEVLERDE FORMA GİYDİ

Profesyonel kariyerine Sevilla'da başlayan Ramos, 2005-2021 arasında Real Madrid'de 671 maçta 101 gol, 40 asist üretti. Son olarak PSG'de 58 maçta 6 gol, 1 asistlik katkı yaptı. Yıldız savunmacının kariyerinde 778 karşılaşmada 110 gol, 41 asisti bulunuyor. Birçok üst düzey başarı elde eden Sergio Ramos, İspanya Milli Takımı'nda da 180 maçta forma giyip, 23 kez rakip fileleri sarsmıştı. Cimbom'un transfer gündemine gelen ünlü yıldız Sergio Ramos, 50 milyon Euro ile 2018 yılında en yüksek piyasa değerine ulaştı. Ramos'un güncel verilere göre yeni değeri ise 4.5 milyon Euro civarında.

RASHICA GERİ SAYIMDA!

Galatasaray, Kosovalı oyuncuyla her konuda anlaştı. İngiliz ekibi Norwich ile pazarlıklarını sürdüren yönetim bu transferi 7 milyon Euro seviyesinde bititmek istiyor. Kosovalı futbolcunun Galatasaray sevgisi ve takıma gelmek istemesi bu transferdeki en büyük etken oldu. Rashica için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği iddia edilmişti. Rashica'nın da Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu sonrası açıklanması bekleniyor.

TİMUR'UN EN BÜYÜK HAYALİ FRED!

Sezon başından beri Manchester United'ın yıldızı Fred'in peşinde olan Aslan transferi sonuçlandırmak üzere. Yıldız oyuncu ile Galatasaray bu hafta bir kez daha görüşecek. Bu toplantının ardından net olarak karar verilecek. Suudi Arabistan'dan da teklif aldığı belirtilen 30 yaşındaki oyuncu için pazarlıklarda orta yol bulunamamıştı. Brezilyalı yıldızın güncek piyasa değeri 20 milyon Euro. 1.69'luk merkez orta saha tekniğiyle öne çıkıyor. Kariyerinde Internacional, Shakhtar Donesk ve Manchester United forması giyen Fred, toplamda 408 maça çıkarken takımlarına 36 gol ve 43 asistlik katkıda bulundu. Yıldız futbolcu, kariyerindeki en yüksek piyasa değerine 50 milyon Euro ile 2018 yılında ulaştı.