Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı başardı. Molde'yi mağlup eden sarı-kırmızılılar, büyük bir mutluluk yaşadı. Başkan Vekili Erden Timur, transferde çalışmalara hız verdi. Ancak Ndombele ve Gravenberch'in başka takımlarla görüşmelere başlaması kötü haber oldu.

Yayın Tarihi: 31.08.2023 19:50
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldı

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldı

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray, Molde'yi Rams Park Stadyumu'nda 2-1 mağlup ederek gruplara kaldı. Sarı-kırmızılılar, rakibini ilk maçta da deplasmanda 3-2 mağlup etmişti. Maçın ardından Galatasaray'da büyük bir mutluluk vardı. Sarı-kırmızılılar, Trendyol Süper Lig'de de 2 maçta 4 puan topladı. Başkan Vekili Erden Timur, bu noktada ise transferde gaza bastı. Galatasaray'da özellikle Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalınmasının ardından oyuncularla yeniden iletişime geçildi. Sarı-kırmızılılara kötü haberler ise üst üste geldi. İngiliz basınında yer alan ve aspor.com.tr'den Mehmet Cem Çakır'ın derlediği haberde 2 yıldız gelmeye sıcak bakmadı. O iSİMLER NDOMBELE VE GRAVENBERCH Ndombele için Inter'in devreye girmesiyle oyuncu Galatasaray'ı reddetti. Gravenberch ise Liverpool ile görüşmelere başladı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalması

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma başarısı gösterdi. Molde'yi deplasmanda ve evinde mağlup eden sarı-kırmızılılar, büyük bir mutluluk yaşadı. Bu başarıyla birlikte Galatasaray, Avrupa arenasında mücadelesine devam edecek.

Transferde gaza basıldı

Başkan Vekili Erden Timur, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmasının ardından transfer çalışmalarına hız verdi. Oyuncularla yeniden iletişime geçildi ve takımın güçlendirilmesi için çalışmalara başlandı.

Kötü haberler geldi

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Galatasaray'ın transfer etmek istediği Ndombele ve Gravenberch, başka takımlarla görüşmelere başladı. Ndombele için Inter devreye girmesiyle oyuncu Galatasaray'ı reddetti, Gravenberch ise Liverpool ile görüşmelere başladı.