Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde play-off turunda Molde'yi geçerek gruplara kaldı. Okan Buruk, gruplar ve oyuncuların durumunu değerlendirdi. Midtsjö'nün transfer durumu ve Mauro Icardi'nin sakatlığı hakkında açıklamalar yaptı.

Yayın Tarihi: 30.08.2023 01:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde play-off turunda Molde'yi geçerek gruplara kaldı.

Molde karşılaşmasındaki galibiyet sonrası Okan Buruk, gruplar ve oyuncularının son durumunu değerlendirdi. "Hayalimiz Şampiyonlar Ligi'ydi" diyen Buruk, başarılarının sevincini paylaştı. İki maçın hikayesi oyun olarak muhteşem değildi, ama belli yerlerde, belli işleri daha iyi yaptık. Çok zor bir rakibe karşı oynadık, çok hareketli, çok pozisyon değiştiren... Golü yedikten sonra birçok pozisyon geldi. Rakip kalede doğru işler yapamadık. Yapabilsek işimiz daha kolay olacaktı." dedi.

Midtsjö için transfer açıklaması da yapan Buruk, tam kadro olmadıklarını belirtti. İki kanat oyuncularının takımla olmadığını söyleyen Buruk, Midtsjö'nün gitme durumu olduğunu ve ilk maçta kadroya alamadığını ifade etti. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde olmasının önemine değinen Buruk, takımın performansından memnun olduğunu dile getirdi.

Mauro Icardi'nin maç içinde yaşadığı sakatlık hakkında da konuşan Buruk, Icardi'nin sinir sıkışması yaşadığını ve bir darbe aldığını söyledi. Sahada olmasının önemli olduğunu belirten Buruk, Icardi'nin performansından memnun olduğunu ifade etti.