Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray Petrol Ofisi'nin Rövanş İhtirası: Metin Ülgen Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray Petrol Ofisi, Slavia Prag ile 2-2 berabere kaldı. Teknik Direktör Metin Ülgen, deplasmandaki maça iddialı çıkacaklarını belirtti.

Yayın Tarihi: 19.09.2024 23:13
Güncelleme Tarihi: 19.09.2024 23:13

Galatasaray Petrol Ofisi'nin Rövanş İhtirası: Metin Ülgen Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray Petrol Ofisi, Slavia Prag ile Beraberlik Aldı

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunun ilk maçında, Galatasaray Petrol Ofisi, Çek Cumhuriyeti'nin kuvvetli takımlarından Slavia Prag ile eşitlikle sahadan ayrıldı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Metin Ülgen, tur geçme hedeflerinin devam ettiğini vurguladı.

Ülgen: "Deplasmanda Kazanmak İstiyoruz"

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan maçın ardından konuşan Ülgen, 2-0 öndeyken son dakikada gelen golle durumu 2-2'ye getirmelerinin kendilerini üzdüğünü belirtti. "Ne olursa olsun turu geçmek istiyoruz. Deplasmandaki maça bu inançla gideceğiz" diyen Ülgen, rakiplerinin özellikle duran toplarda tehlikeli olduğunu vurguladı.

Duran Toplarda Önlem Alacağız

Oyuncularına, Slavia Prag'ın etkili duran toplarını önceden belirttiklerini söyleyen Ülgen, "İyi başladığımız bir maçı ne yazık ki kötü bitirdik. Burada kazansaydık, avantajlı olacaktık. Slavia Prag, deneyimli bir takım fakat biz de o kadar yeniyiz. Rövanşta bırakmayacağız elbette" şeklinde konuştu.

Çarşamba Günü için Hazırlıklar Başlayacak

Rövanş karşılaşması için güçlü bir hazırlık yapacaklarını ifade eden Ülgen, "Rakibimizi daha iyi tanıdık. Onlara göre önlem alacağız. Yenilmeyecek bir takım değil. Mutlaka orada turu geçmek istiyoruz. Taraftarımız da bizi yalnız bırakmayacaktır" dedi. Galatasaray Petrol Ofisi, çarşamba günü oynanacak rövanş için umutlu bir şekilde hazırlanacak.

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk...

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Çekya'nın Slavia Prag ekibiyle Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda karşılaştı. Galatasaray Petrol Ofisi Teknik Direktörü Metin Ülgen, maçın ardından AA muhabirinin sorularını yanıtladı.