Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray-PAOK Maçında Terör Sembolleri Engellendi

Galatasaray'ın PAOK ile oynadığı maçta terör sembolleri taşımaya çalışan bir kişi yakalandı ve sınır dışı edildi.

Yayın Tarihi: 28.09.2024 15:24
Güncelleme Tarihi: 28.09.2024 15:24

Galatasaray-PAOK Maçında Terör Sembolleri Engellendi

Galatasaray-PAOK Maçında Dikkat Çeken Olay

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Yunan temsilcisi PAOK ile karşı karşıya geldi. Maç öncesinde stada PKK/KCK terör örgütünü simgeleyen bir bez parçası sokmaya çalışan bir şüpheli yakalandı.

Yakalanan Şüpheli Hakkında Bilgiler

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü, maça katılımın büyük olduğu 44,411 kişilik kalabalık öncesi gerekli güvenlik önlemlerini aldı. Bu kapsamda, bir kişi terör örgütünün sembollerini stada sokmaya çalıştığı esnada yakalandı.

Yunanistan uyruklu olduğu öğrenilen K.T. isimli şüphelinin üzerindeki aramada ise bir miktar uyuşturucu madde olan kokain ele geçirildi.

Yasal Süreç ve Sınır Dışı İşlemleri

Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen K.T., sınır dışı edilerek ülkesine gönderildi. Bu olay, stadyum güvenliği açısından alınan tedbirlerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında konuk ettiği ve 3-1 yendiği PAOK karşılaşması...

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında konuk ettiği ve 3-1 yendiği PAOK karşılaşması öncesi stada PKK/KCK terör örgütünü simgeleyen bez parçası sokmaya çalışırken yakalanan ve üzerinde uyuşturucu bulunan Yunanistan uyruklu şüpheli K.T. sınır dışı edildi.