Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray-Kayserispor Maçında Tartışmalı Pozisyon

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun açılış hafta mücadelesinde son şampiyon Galatasaray ile transfer yasağı sürdüğü için kadrosunu güçlendiremeyen Kayserispor arasındaki maçta tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Kayserispor cephesi kırmızı kart beklerken hakem sarı kart gösterdi. Bu olay sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Galatasaray'ın milli futbolcusu Barış Alper Yılmaz ise maçta gösterdiği performansla tepki topladı.

Yayın Tarihi: 13.08.2023 11:22
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray-Kayserispor Maçında Tartışmalı Pozisyon

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun açılış hafta mücadelesinde son şampiyon Galatasaray ile transfer yasağı sürdüğü için kadrosunu güçlendiremeyen Kayserispor karşı karşıya geldi.

Kayseri'nin ev sahipliğinde oynanan maçın ilk yarısında tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Kayseri cephesi kırmızı bekledi. Mücadelenin 12. dakikasında Barış Alper Yılmaz, orta saha mücadelesinde Kayserispor'un genç futbolcusu Baran Ali Gezek'e bir faul yaptı. Yaşanan bu pozisyonun ardından ise maçın hakemi Halil Umut Meler, Barış Alper'e sarı kart gösterdi. Bu karar sonrasında Kayserispor cephesi kırmızı kart için hakeme itirazda bulunurken karar değişmedi. Yaşanan bu olay sonrasında pozisyonla ilgili sosyal medyada tartışmalar yaşandı. (Görüntüler BeIN Sports'tan alınmıştır.)

Trendyol Süper Lig'in ilk maçına Kayserispor deplasmanında çıkan Galatasaray'da milli futbolcu Barış Alper Yılmaz gösterdiği performansla büyük tepki topladı.

Karşılaşmada birçok fırsattan yararlanamayan genç oyuncu sosyal medyada sert sözlerle tepki çekti. BARIŞ ALPER YILMAZ'I YERDEN YERE VURDULARKayserispor ile oynanan ligin ilk maçında Galatasaray ilk yarıda gol bulma konusunda çok zorlandı. İkinci yarıda da birçok pozisyon kaçıran sarı kırmızılılar da Barış Alper Yılmaz taraftarlardan tepki aldı. Milli futbolcu girdiği birçok pozisyonu değerlendiremedi. Galatasaraylı taraftarların Barış Alper Yılmaz hakkında sosyal medyada yaptığı bazı paylaşımlar şu şekilde: