Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray, Icardi İçin Milan'a Gönderiliyor İddialarına Yanıt Verdi

Galatasaray'ın PSG'den kiraladığı yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, Instagram'dan yaptığı paylaşımla Icardi'nin Milan'a transfer olacağı iddialarını güçlendirdi. Ancak Galatasaray yönetimi, bu iddialara yanıt vererek Icardi'nin takımda kalacağını açıkladı. Fenerbahçe'de ise Serie A devi Milan'ın Arda Güler ile resmi görüşmelerde bulunmak için izin yazısı yolladığı öne sürülmüştü.

Yayın Tarihi: 26.06.2023 17:58
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray, Icardi İçin Milan'a Gönderiliyor İddialarına Yanıt Verdi

Son Dakika: Galatasaray, Icardi İçin Milan'a Gönderiliyor İddialarına Yanıt Verdi

Avrupa'da transfer döneminin açılmasıyla birlikte imzalar da peş peşe atılmaya başladı. Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'ın PSG'den kiraladığı Mauro Icardi için sıcak bir gelişme yaşandı. Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, Instagram'dan yaptığı paylaşımla Icardi'nin Milan'a transfer olacağı iddialarını güçlendirdi. Ancak Galatasaray yönetimi, bu iddialara yanıt vererek Icardi'nin takımda kalacağını açıkladı.

Arda Güler'in Geleceği Merak Konusu

Fenerbahçe'de ise Arda Güler'in geleceği merak konusu oldu. Serie A devi Milan'ın Arda Güler ile resmi görüşmelerde bulunmak için Fenerbahçe’ye izin yazısı yolladığı öne sürülmüştü.

Taraftarlar Heyecanlı

Bu iki gelişmeyle birlikte taraftarlar, Icardi ve Arda Güler'in aynı takımda oynama ihtimalini göz önünde bulundurarak sosyal medyada paylaşımlarda bulundu.