Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray, Çaykur Rizespor Maçına Hazırlanıyor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray'ın son maçta Bayern Münih'e mağlup olması ve sol bek transferi için girişimlerde bulunması öne çıkıyor.

Yayın Tarihi: 29.10.2023 10:23
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray, Çaykur Rizespor Maçına Hazırlanıyor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

Çaykur Didi Stadı'nda oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Kadir Sağlam yönetecek. Galatasaray, Süper Lig'in geride kalan bölümünde 8 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Sarı-kırmızılı takım, topladığı 25 puanla haftaya lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada girdi.

LİGDE SON 8 MAÇINI KAZANDI

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 8 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, ligin ilk haftasında Mondihome Kayserispor ile berabere kaldıktan sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor, RAMS Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Bitexen Antalyaspor ve Beşiktaş'ı mağlup etti.

G.SARAY SÜPER LİG'DE 15 MAÇTIR YENİLMİYOR

Galatasaray, ayrıca Süper Lig'deki son 15 maçında mağlup olmadı. Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen) kazandı. 'Cimbom' bu sezon da ligde çıktığı 9 maçın 8'ini kazandı, birinde berabere kaldı.

ICARDİ, 16 MAÇTA 15 GOL ATTI

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, gol yollarındaki başarılı performansıyla dikkati çekiyor. Arjantinli futbolcu, bu sezon forma giydiği 16 resmi karşılaşmada 15 kez ağları havalandırdı. Mauro Icardi, Süper Lig maçlarında 10, UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakalarında ise 5 kez topu filelere gönderdi. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde bir sonraki maçını Bayern Münih deplasmanında oynayacak. Kritik karşılaşma 8 Kasım tarihinde oynanacak.

ABDÜLKERİM BARDAKÇI YILDIZ GİBİ PARLIYOR

Galatasaray'ın savunmadaki değişmez ismi haline gelen Abdülkerim Bardakçı özellikle de Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla dikkat çekiyor. 29 yaşındaki futbolcu Şampiyonlar Ligi'nde 3. haftanın ardından en çok ikili mücadele kazanan oyuncu oldu ve adından söz ettirdi. Konyaspor'dan transfer edilen Abdülkerim Bardakçı için Serie A devi Milan'ın ilgisi olduğu belirtiliyor.

Galatasaray, Bayern Münih Maçında Mağlup Oldu

Hafta içi mesaisinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray A Grubu 3. maçında Bayern Münih ile karşı karşıya geldi. Maça çok istekli başlayan Galatasaray birçok gol pozisyonundan yararlanamadı ve sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Galatasaray'ın sol tarafı yine savunma zaaflarıyla dikkat çekti. Takımın sol bek sorunu devam ediyor.

Cimbom Süper Lig'de Rizespor'u Geçti

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Rizespor'u 1-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar bu sonucun ardından 10 karşılaşmada 9 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Mauro Icardi'nin performansı ise dikkat çekici oldu.

Galatasaray Sol Bek Transferi İçin Girişimlere Başlayacak

Sarı-kırmızılılar devre arasında sol bek transferi yapmayı planlıyor. PSG'den Kurzawa'yı hedefleyen Galatasaray, düşük bir bonservis bedeliyle oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.