Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray Bitello için teklif yapacak

Sezona oyun olarak olmasa da skorlar olarak iyi bir başlangıç yaparak Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan Galatasaray transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılılar potansiyel oyuncu için rotasını Brezilya'ya çevirdi. Gremio 23 yaşındaki orta sahası Bitello için Galatasaray ve Dinamo Moskova'dan transfer teklifi bekliyor.

Yayın Tarihi: 08.09.2023 14:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray Bitello için teklif yapacak

Sezona oyun olarak olmasa da skorlar olarak iyi bir başlangıç yaparak Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan Galatasaray transfer çalışmalarına devam ediyor.

Sarı-kırmızılılar potansiyel oyuncu için rotasını Brezilya'ya çevirdi. Brezilya'da Radio Gaucha'dan gazeteci Leonardo Oliveira'nın haberine göre; Gremio 23 yaşındaki orta sahası Bitello için Galatasaray ve Dinamo Moskova'dan transfer teklifi bekliyor.

Haberde Gremio'nun maddi olarak zorluk yaşadığı bu sebeple de oyuncu satışına sıcak baktığı belirtilirken Galatasaray'ın birkaç gün içerisinde bir teklif yapmak için hazırlandığı ifade edildi.

Gremio genç orta sahanın Brezilya U23 takımında 2024 Paris Olimpiyatları Elemeleri'nin geniş aday kadrosunda bulunmasını bekliyor. Galatasaray'ın hazırlık maçları öncesi bir gözlemci görevlendirdiği de iddia ediliyor.

Dinamo Moskova'nın daha önce Bitello için yaptığı 6 milyon Euro'luk teklif reddedildi. Ruslar da yeni bir teklifle Brezilya ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'ın teklif vermeye hazırlandığı Bitello geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe'de geçiren ve bu yaz Gremio'ya kiralanan Joao Pedro'nun da takım arkadaşı. Brezilya ekibinde Uruguaylı golcü Luis Suarez de forma giyiyor.

Brezilyalı orta saha Gremio'da forma giyiyor. Brezilya'da sezon devam ederken Gremio 39 puanla 4. sırada yer alıyor. Asıl mevkisi merkez orta saha olan Bitello sağ kanat ve on numara pozisyonlarında da forma giyebiliyor. Kulüple 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı'nın piyasa değeri ise 7 milyon Euro civarında... Gremio ile 2 sezonda 90 resmi maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu takımına toplamda 18 gol ve 8 asistlik katkı sağladı.