Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray, Beşiktaş'ı Mauro Icardi'nin golleriyle 2-1 mağlup etti

Galatasaray, Beşiktaş'ı Mauro Icardi'nin golleriyle 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar, ezeli rakibini Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında evinde konuk ederek galibiyet elde etti. Teknik direktör Okan Buruk, derbi galibiyetlerine bir yenisini daha ekleyerek Fatih Terim'in rekoruna yaklaştı.

Yayın Tarihi: 23.10.2023 16:05
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Galatasaray, Beşiktaş'ı Mauro Icardi'nin golleriyle 2-1 mağlup etti

Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır nefis bir koreografi Galatasaray tribünlerinden

Emeği geçenlere teşekkür ederek başlayalım yazıya ve Ulu Önder Atatürk'ü bir kez daha saygı ve minnetle analım.

İlk 15 dakika kontrollü geçiyor. Ghezzal'in ortasında direkten dönen top derken Mauro Icardi gerçeği ile yüzleşiyoruz bir kez daha.

Maç derbiyse atıyor adam. Fenomen Ronaldo işi bir vuruşla Galatasaray'ı öne geçiriyor.

Hata yapmaya müsait Beşiktaş defansı sürekli aksıyor. Kaleciyi zorlayacak geri pasların biri gol olmuşken, diğerinde Mert Günok'un 30. dakikada kırmızı kart görmesiyle maç bitti diye düşünüyoruz ama öyle olmuyor.

Belli ki Galatasaraylı futbolcuların aklı salı günkü Bayern maçında, nasıl olsa kazandık düşüncesi de yerleşiyor. Ama futbol ciddiyetsizliği kaldırmıyor işte. Sanki Galatasaray 10 kişi kalmış gibi bir görüntü başlıyor ve maçın sonuna kadar devam ediyor. Üstelik maç eksiği nedeniyle aksayan bir Gedson ve etkisiz bir Ghezzal de sahadayken.

İkinci yarıda topa daha çok sahip olan yine Beşiktaş. Golün geleceğini sanırım bir tek Okan Buruk görmüyor. Sürekli aksayan Angelino'nun kanadından Rosier getiriyor, Chamberlain sarı-kırmızılılara büyük bir şok yaşatıyor. Amir'in büyük hatası ve penaltı olmasa Galatasaray'ın gol atacağı ve kazanacağı da yoktu.

Galatasaray skor olarak kazansa da oyun olarak kesinlikle kaybetti dün gece. Okan Buruk, elindeki kadronun hakkını veremiyor. Ya Icardi olmasa?

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında evinde Beşiktaş'ı konuk etti. Sarı-kırmızılılar, ezeli rakibini Mauro Icardi'nin golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

İlginizi çekebilir ???? GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI ÜCRETSİZ İZLENEBİLECEK! ????İşte 'nasıl izlenecek' sorusunun cevabı ???? Kazanılan 3 puanla birlikte teknik direktör Okan Buruk, derbi galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Buruk, ayrıca sarı-kırmızılıların sembol ismi Fatih Terim'i yakalamayı başardı. Terim, 1998-2000 yılları arasında Beşiktaş (3-2, 2-0, 1-0), Fenerbahçe (2-0) ve Trabzonspor'la (2-0) oynadığı üst üste 5 derbi maçından galibiyetle ayrılmıştı. Başarılı teknik adam, Terim'in ardından Cimbom'un başında iç sahada üst üste 5 derbi kazanan ikinci Türk teknik direktör oldu. Buruk'la birlikte Galatasaray, geçen sezon sahasında Beşiktaş ve Trabzonspor'u 2-1'lik skorlarla geçmişti. Ligin son haftasında ağırladığı Fenerbahçe'yi ise 3-0 mağlup etmişti. Cimbom, bu sezon ise iç sahada Trabzonspor (2-0) ve Beşiktaş'a (2-1) karşı kazandı. Galatasaray, iç sahada bir sonraki derbisini sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe'ye karşı oynayacak. 50 yaşındaki çalıştırıcı, bu maçtan da galibiyetle ayrılırsa eski hocası Fatih Terim'in rekorunu kırmayı başaracak. Okan Buruk, geçtiğimiz sezonun başında Galatasaray'ın teknik direktörlüğüne getirildi. Sarı-kırmızılıların başında toplam 8 derbi maçına çıktı. Bu maçlardan Galatasaray 6 kez galibiyetle ayrılırken, bir maç berabere bitti. Buruk'un tek yenilgisi 3-1'lik skorla Beşiktaş'a karşı oldu.